Posts

Showing posts from July, 2013

Gastrik kembali !!

020713

Balik je dari sekolah terus siap2 gi Radix sebab dah janji dengan pengurus dia pukul 3.
Almost one hour and lebih kowt interview dgn dia.
Dush! Perut dah mula buat irama!

'Sabar ye, kejap lagi aku bagi kau makan chicken chop'

Habis je meeting dgn pengurus tu, beli chicken chop and drove balik rumah.
Memang lapar tahap abadi.
Tapi makan separuh je sebab separuh lagi tinggalkan utk mak dgn ayah and Hadiff. eh Hadiff???
Acu tinggalkan kentang putar je utk awak sebab awak takde gigi. hehehe


Malam tu keluar sebab ada hal.
Balik kul 0930 malam.
Perut rasa lapar tapi rasa kenyang. Camner tu?

Mak : awak nak makan nasi ke tak?
Me : Tak kowt.

Lastly tengah malam pergi dapur, makan nasi bubur Hadiff.


030713

Pagi ni bangun awal daripada alarm.
Sakit perut! 'ahh, gastrik!'
Terus muntah!
Yuckk! Tak suka betul muntah2 ni.. Seksa jiwa raga.
Then perut kembali normal and terus bersiap pergi sekolah.

Sampai je sekolah kena masuk dewan.
Aku tak faham apa masalah Cikgu Saminder tu?