Hey Selangor!



Night dearest!
Ahh letihnya drive. Drive dalam keadaan letih dan mengantuk sebenarnya.
Tapi disebabkan ada family dlm kereta, gagah jugaklah drive.
Kali ni bawa tak laju macam biasa.. 120/130 km/j je..
Sebab terasa badan letih..
Sepanjang perjalanan tu, aku senyap je. Selalunya nyanyi bagi hilang boring.
Tapi kali ni senyap je. Radio je yg over bunyi.


Sampai Lanchang, letih tak tahan!
Minta tukar driver. Suh ayah continue sebab ngantuk gila..
Lepas tu sampai kat Karak, tetiba kereta depan brek terus berhenti.
Mujur ayah pun sempat brek.
Ya Allah, accident rupanya.. Kereta waja, saga dgn lori treler.
Aku agak kereta waja tu accident sendiri langgar divider,
datang lori nak elak then brek, terus saga tu hentam belakang lori.
Kereta saga tu remuk depan sebelah kiri, so penumpang depan tu tersekat tak boleh keluar.
Dia tengah pegang kepala dia dgn kain i guess berdarah kowt kepala dia sebab kat tangan dia pun darah dah mengalir banyak.
Lepas tu Tengok waja plak, tercabut bumper belakang.. Hancur cermin depan dengan tepi.
Lepas tu ada teddy bear kat tengah jalan..
Time tu aku rasa berdebar teramat. Bulu roma pun dah naik. Mesti dalam tu ada budak kecik..
Ya Allah aku tak boleh bayang budak kecik tercampak keluar dari kereta.
 Hummmm


Lepas tu continue terus pergi Selangor.
Singgah makan kat Ameen Bistro, bantai nasi goreng kampung, Awesome!
Dan ye, dah sampai rumah Cik Nah..
Katil Sofia dah memanggil jasad aku utk baring bersama.
Masa untuk tidur dengan lena...



p/s : Aku rasa memang letih utk hari ni.
p/s : Letih fizikal, emosi, dan otak.
p/s : Baru nak ajak angah tengok midnight movie, tapi abang kena pergi Perlis plak awal pagi esok. hmm
p/s : Esok kenduri! Ottoke??
p/s : Isnin ni buat assignment. Selasa ni aku cuti! hahaha
p/s : Cuti sangat!
p/s : Good night!

No comments:

Post a Comment