Posts

Showing posts from June, 2013

Hey Selangor!

Night dearest!
Ahh letihnya drive. Drive dalam keadaan letih dan mengantuk sebenarnya.
Tapi disebabkan ada family dlm kereta, gagah jugaklah drive.
Kali ni bawa tak laju macam biasa.. 120/130 km/j je..
Sebab terasa badan letih..
Sepanjang perjalanan tu, aku senyap je. Selalunya nyanyi bagi hilang boring.
Tapi kali ni senyap je. Radio je yg over bunyi.


Sampai Lanchang, letih tak tahan!
Minta tukar driver. Suh ayah continue sebab ngantuk gila..
Lepas tu sampai kat Karak, tetiba kereta depan brek terus berhenti.
Mujur ayah pun sempat brek.
Ya Allah, accident rupanya.. Kereta waja, saga dgn lori treler.
Aku agak kereta waja tu accident sendiri langgar divider,
datang lori nak elak then brek, terus saga tu hentam belakang lori.
Kereta saga tu remuk depan sebelah kiri, so penumpang depan tu tersekat tak boleh keluar.
Dia tengah pegang kepala dia dgn kain i guess berdarah kowt kepala dia sebab kat tangan dia pun darah dah mengalir banyak.
Lepas tu Tengok waja plak, tercabut bumper belakang.…

Anak Ayam

Hai selamat petang dan selamat hari isnin.
Selamat bercuti sekolah. hahaha



Kenapa tajuk ni anak ayam?
Sedangkan aku anak manusia.
Yes semuanya sebab anak ayam maklang lah.



Mak : Boleh tolong angkat kain tak since you tak buat apa2?
Me : No biggie *terus keluar angkat kain*


Tengah angkat kain tu, tetiba 2 ekor anak ayam muncul.
Hmm setakat anak ayam tak heranlah.. Ini keluar sekali dgn ibu ayam.
Dah la garang tahap apa!!
Boleh plak anak ayam tu follow aku.. oii!
Janganlah ikut aku! Aku tak suka!!
terus menjerit "Mummy!! Anak ayam kejar kita!!!!!!" *lari masuk rumah*


Mak : Eeeii dengan kucing lari, ni dengan anak ayam yg kecik macam tu pun penakut!
Me : Bukan takut kat anak ayam, tapi tak suka lah nanti ibu ayam kejar kita, nanti dia ingat kita kacau anak dia plak..... -,-
Mak Lang : Ibu ayam tu pun tak heran la sekarang ni. Cuma anak ayam tu memang suka ikut orang.. HAHAHA


Ok hahahaha lah sangat...
Benci tau!!!!



p/s : Cakap je hebat, tapi aku memang penakut dengan binatang2 n…

#15

Helloooooooo
Greetingssssss


Another 8 days to go...
To meet sem 3, the final sem.
And to get some freakin' freedom.


I'm
facing too much problems
this holiday.
It's good but kinda bad.
Na na na na na
It's okay. I don't really give a damn.


"Let the heart speak by itself"


But, I do cried a lot. Not really cry, but more to disappointed.
The karma will come to you...
Soon or later....


Ahh forget it..
Let's chill with this HOLIDAY
I'm wasting my whole time of holiday.
Doin' some useless thing.
Read some Ilmiah's book.
More to about the life in Hereafter.
Laughing so hard.
Drive anywhere I want.


p/s : I hate you... No... It just.... Never mind, I hate you.
p/s : Hmmm, this one girl is goin' to be someone's wife. I don't care if you're not inviting me, but at least you should tell me this awesome moments. Kenapa tak nak share kebahagiaan dengan kawan? Sebab awak tak nak kitorang sibuk tumpang kebahagiaan awak ke? Kata sahabat susa…