Goodbye SEM 2...



Greetings everyone!
Hari ni 23/05/2013, semua budak STPM Sem2 dah bebas.
Tahniah buat korang!
Aku dah freedom semalam. *tepuk tangan utk diri sendiri*
Soalan yg agak mudah bagi aku, Alhamdulillah sebab Allah dah permudahkan.
Walaupun ada certain part yang,,, hahahaha idk whether it's right or wrong..
P.Am, Alhamdulillah siap sepenuhnya tanpa ruang kosong. Graf yg menarik dan soalan yg boleh laa..
Geografi, kenapa keluar resapan air? Aku target hujan dengan awan okay! Ishh, and soalan globalisasi ekonomi seperti yg aku jangka, keluar..
B.Melayu, ok quite senang tapi seriously susah nak faham konsep2 bahasa ni. Paling penting sem 2 ni tak perlu buat esei dalam exam! wink wink wink
P.Perniagaan, ini lagi awesome punya soalan.. Alhamdulillah boleh buat tapi kenapa aku boleh terlepas pandang nak baca bahagian penjabatanan organisasi ni?? Ish, dah rugi 10 m k :'(
Ape pun, may me and form6 stud get the best pointer this sem. Insha Allah


*selesai*


LoL, hari ni Fast 6 keluar tapi tak berkesempatan nak pergi tengok sebab banyak benda nak buat kat rumah ni.
Erghh, bila nak pergi tengok ha? Esok confirm2 ah tak boleh sebab aku malas nak keluar kalau hari jumaat.
Sabtu ni kenduri adik Kak Haida, Ahad surely aku akan duduk rumah.
Then mak buat keputusan nak balik Perak this monday or tuesday. Gila awal??! Tapi takpelah, boleh jumpa sepupu sorang tu!
Humm seminggu akan berpisah dengan si handsome kecik ni... Atok Kedah plak nak jaga dia..
Ayah tak bagi. hahaha, lawak k lawak.. Siap kata nanti nak demam la bila Hadiff takde.


p/s : The holiday begin! I'm waiting for the next sem and goodbye school :)
p/s : But yeah, takde satu manusia pun yg tak pernah give up segive up give up nya. Aku sendiri pernah give up dalam sesuatu hal sampai aku hilang keyakinan terhadap orang lain dan diri sendiri. Hahahaha.
p/s : I feel empty. Idk how to cheerful this relationship. You always hate whatever fucking i do. I'm just stuck and don't know how to treat you anymore.


"Bukan cinta namanya kalau hati tak pernah terluka. Bukan kekasih kalau hati tak pernah merindu. Bukan sayang kalau tak pernah mengalah ."

I've been hurt, always miss him, always end up forgiving him. Still can't call it love, lovers and feels kind of affection.  




I just don't know why

No comments:

Post a Comment