08 MEI 2013



Greetings

08 Mei 2013
Genap setahun berfamily dengan Family 6AK2
Cepatnya masa berlalu.
Bagi aku, this is the best class, the best friend, and the best memories.
I dun know why aku anggap kelas ni macam budak2 tadika even though semuanya matang.


Tadi saja re-read balik the older post dlm group 6AK2.
Serius gelak2 sorang aku baca setiap post and comment diorang.
macam2 ayat ada.

beg sexy
tetibe
penggal kepala
mentega
and so funny words.
coz funny friends got there.


Comel sangat sikap diorang ni walaupun kadang2 tu memang rasa hilang sabar.
 hahahahaha
Tak lama lagi kitorang semua akan berpisah.
well well well well, the most scary thing is mungkinkah akan berjumpa lagi dengan mereka suatu hari kelak?
Nanti dah jumpa mesti ada yg dah bekerja, still belajar, or maybe dah jadi tunang orang, and maybe dah ada anak 2/3 orang. hhehehe



08 MEI....
Do you know what special on this date?
This is the first time i saw him.
The first time i knew him.
The first time i feel the butterfly when he talked and looked at me.
The first time i fall for him.
This date and month that i will never ever ever forget every year.



p/s : Hari ni dengan semalam rasa lapang hati. Sangat lapang dan happy. Alhamdulillah. Semoga akan kekal happy setiap hari.
p/s : Hati memang suka buat aku rasa dalam mimpi, mujur ada otak yang sedarkan..
p/s : Pembentangan VIVA P.Am dah selesai, terima kasih kerana telah memilih saya yg relax ni tapi dalam hati nervous macam nak mati. hahaha

No comments:

Post a Comment