Posts

Showing posts from May, 2013

Goodbye SEM 2...

Image
Greetings everyone!
Hari ni 23/05/2013, semua budak STPM Sem2 dah bebas.
Tahniah buat korang!
Aku dah freedom semalam. *tepuk tangan utk diri sendiri*
Soalan yg agak mudah bagi aku, Alhamdulillah sebab Allah dah permudahkan.
Walaupun ada certain part yang,,, hahahaha idk whether it's right or wrong..
P.Am, Alhamdulillah siap sepenuhnya tanpa ruang kosong. Graf yg menarik dan soalan yg boleh laa..
Geografi, kenapa keluar resapan air? Aku target hujan dengan awan okay! Ishh, and soalan globalisasi ekonomi seperti yg aku jangka, keluar..
B.Melayu, ok quite senang tapi seriously susah nak faham konsep2 bahasa ni. Paling penting sem 2 ni tak perlu buat esei dalam exam! wink wink wink
P.Perniagaan, ini lagi awesome punya soalan.. Alhamdulillah boleh buat tapi kenapa aku boleh terlepas pandang nak baca bahagian penjabatanan organisasi ni?? Ish, dah rugi 10 m k :'(
Ape pun, may me and form6 stud get the best pointer this sem. Insha Allah


*selesai*

LoL, hari ni Fast 6 keluar tapi tak …

Mood E.X.A.M

2 more paper to go and I'm alive!!
Exam 2 hari tapi rasa macam 2 minggu.
Semoga Allah permudahkan segala urusan aku dan Family 6AK2..
And semoga Allah tenangkan hati budak tu yg kalau stres, panik mengalahkan ibu yang dah nak bersalin. WakaakakakaP/s : Even though hati gementar with this killer exam, i'm feelin' freakin' excited when looked at you two days ago!
P/s : Setiap kali nak exam, budak tu memang panik dan gelabah tahap 50 mungkin.. Hah@-@-@ *ergh i hate it. I typed hahahaha and shits happened! Hah@-@-@-
P/s : LoL but still love this gadjet!
P/s : Wish me luck and be blessed by Him... See ya ;)

08 MEI 2013

Greetings
08 Mei 2013 Genap setahun berfamily dengan Family 6AK2 Cepatnya masa berlalu. Bagi aku, this is the best class, the best friend, and the best memories. I dun know why aku anggap kelas ni macam budak2 tadika even though semuanya matang.

Tadi saja re-read balik the older post dlm group 6AK2. Serius gelak2 sorang aku baca setiap post and comment diorang. macam2 ayat ada.
beg sexy tetibe penggal kepala mentega and so funny words. coz funny friends got there.

Comel sangat sikap diorang ni walaupun kadang2 tu memang rasa hilang sabar.  hahahahaha Tak lama lagi kitorang semua akan berpisah. well well well well, the most scary thing is mungkinkah akan berjumpa lagi dengan mereka suatu hari kelak? Nanti dah jumpa mesti ada yg dah bekerja, still belajar, or maybe dah jadi tunang orang, and maybe dah ada anak 2/3 orang. hhehehe


08 MEI.... Do you know what special on this date?
This is the first time i saw him. The first time i knew him. The first time i feel the butterfly when he talked and…