Tiba-tiba


Memang menyakitkan bila dilayan macam ni.
Hari-hari kena ignore.
Bila ada masalah cari aku, need something cari aku.
Ignore tu bukan kat depan mata je, dalam fb, twitter, anggap macam aku ni hantu.
Kalau ikutkan handphone pun aku patut silentkan sebab mcj pun tak sekerap dulu.

Lagi menyakitkan bila aku orang terakhir yg tahu apa-apa pasal dia.
Atau paling sadis, tak tahu langsung.
Oh lupa, kan dia pernah cakap takkan semua gerak geri dia aku nak tahu?
Kalau aku tak ambil tahu,,,,,,,
Lepas tu senang ahh orang lain cakap aku ni tak ambil berat.
Senang sangat ahh orang tunding jari kat aku.
Senang sangat ahh orang cari point nak jatuhkan aku lepas tu berbaik2 dgn dia.
Lepas tu esok lusa, aku kena tinggal macam tu je.



Paling benci adalah menangis kerana dia.
Aku tak suka menangis!
Menangis tu sememangnya buat aku lemah.
buat aku rasa takde semangat langsung.
buat aku rasa hilang harapan.
buat aku rasa hilang keyakinan dalam diri dia.
buat aku rasa menyesal hadir dalam hidup dia.
buat aku rasa aku nak tarik diri.
buat aku rasa aku lah paling bodoh sekali.
buat aku rasa aku cuma annoyed people setiap hari.



p/s : If i really do mess your life, then tell me the truth so i will walk away. don't just use me when you fucking need me. Im not your option. Don't you ever make me feel im lonely coz i will walk away slowly from your life.
p/s : cepatlah masa berlalu, i wanna go home. meet MI, tell him everything, ehhhhh aku dah lupa ke yg aku tak bercakap dgn MI dah?? 
p/s : Nak remove awak dalam Facebook boleh tak??
p/s : Jangan buat sampai saya ego, sebab nanti saya teramat degil untuk berbaik dan memahami sesiapa.
p/s : Eh,, ini sesi luahan perasaan kah?? 

No comments:

Post a Comment