This is the worst -,-





- Getting ignored -
Kalau jari kita terluka, tak sakit sangat sebenarnya. Yang menyebabkan sakit bila ada orang tahu kita terluka, tapi dia buat tak tahu. Itulah yang paling menyakitkan bila kena ignore.


- Having to fight back tears in front of people -
Yang ni lagi worst feeling ever sebab nak jaga ego depan orang. Ish memang memalukan kalau termenangis depan orang. Orang macam aku, susah nak menangis depan orang. Tapi bila duk sorang2, boleh habes 1 kotak tisu. Eh, kata gangster, kuat nangis rupanya???! -,-


- Goodbyes -
"Selamat Tinggal" well, I agree coz I hate goodbyes. No one will ever ever ever want this serious damn words in their life. 


p/s : 3 penyakit dalam 1 hari. Hebatnya dugaan Allah buat aku hari ni. Alhamdulillah. Perempuan memang kuat dan tabah *bangga*
p/s : Ape lagi yang perlu diberitahu? Oh got camping this Friday. PBS nak kena hantar this 20 Mac, humm memang PENGSAN
p/s : Lately ni terasa gila..... terasa nak makan kfc, pizza, nasi minyak dgn ayam masak merah, air bandung, burger bakar, chocolate well more to cadburry, nasi dagang, mee kari Pak Aziz, mee udang Mak Teh, yong tau fu, chicken chop lamb chop yg kat Kg Baru tu *yummy*, aiskrim, coolblog.....
p/s : Nafsu makan kian membara, semuanya gara-gara Tyra suka cakap pasal makanan dalam kelas. Astagfirullahalazim, nafsu dunia ni!! Tapi sukarnya nak tepis bila masuk bab makan :'(
p/s : KS, whatever happen, i still love you and will never ever let you go. I love your smile, your eyes and yeah, your ignored!!!

KS, saya sentiasa maafkan awak setiap hari, jangan risau semua tu. Tulisan awak comel la, macam awak! HAHAHA 




No comments:

Post a Comment