Eh, terus bermimpi??


Kem dah selesai Ahad hari tu.
Seriously penat teramat sangat!
Balik rumah tido sampai tak tahu apa yg berlaku.
Tapak kaki luka dan bengkak, buku lali terseliuh, tulang rusuk sakit.
Eh kenapa?? Aku rasa aku tak lasak pun kat sana.

Sorry tak masukkan semua gambar sebab tak larat nak upload 5++ punya gambar. hahah
Bawah ni yg accident ni lakonan St. John semata-mata.


















Eh, apa kaitan kem dgn tajuk??
Takde pun saje je nak post pasal kem hari tu.

Yang pasal ni, baru semalam aku pinjam 1 novel dgn Ezwati.
Tajuk novel tu biarlah rahsia. wakakak
Through that feelings, seolah2 aku memegang watak si Nana.
Okay, yg berkaitan dgn mimpi ni actually,
dlm novel tu, Nana kahwin dgn Syam dalam umur yg masih muda.
Ntah macam mana tadi aku tidur sekejap lepas Zuhur
and i was dreaming that Im married to someone, a doctor.
and i was 19, he's 25.
Dalam mimpi tu aku plak terpaksa jadi mangsa sebab bakal pengantin perempuan cabut lari!
Nak tak nak aku terpaksa terima.
Dia sarungkan cincin, maigadd, first time org sarung cincin, padahal dalam mimpi. ekekeke
Eh gediknya terus terima! Padahal dalam fikiran teringat si KS.
KS, what should i tell you... :'(
Then mak cakap
"I know you love KS, but this is your future. Your husband. He's going to take a good care of you."



Suddenly terus terjaga dari tidur. Periksa sebelah kiri kanan!
Fuhhh, Im alone!
Mimpi rupanya. hahahaha
KS,,,,,, saya nak awak sorang! :'(




p/s : Mimpi okay mimpi! mainan tidur. hahaha

p/s : Kenapa aku rasa tak tenang plak bila terbaca comment "good luck study tempat baru"
p/s : Paling benci bila aku orang yg terakhir tahu segala cerita.










No comments:

Post a Comment