23 Februari 2013.. Ade ape ye??



MESYUARAT AGUNG PIBG KALI KE-21


kat mana : SMKTPPTM


Pagi tu,,,,,,,,,,
Kesian! Dengan paksa relanya hadirkan diri sorang-sorang.
Mak ayah busy mengalahkan Perdana Menteri.
Kau ada?? hahaha
Ayah tiba-tiba dapat call kena pergi Raub.



Cikgu kata parents tak wajib hadir pun sebenarnya. kay SEBENARNYA........
Apakah??? Nampak permainan cikgu disitu.



Sebenarnya tak terlibat pun dengan mesyuarat PIBG ni.
Sahaja aku terlibat sebab nak ambil BBIM.
RM250.
Sikit?? Bersyukurlah daripada tak bagi langsung.


"Orang bagi, kita ambil, orang tak bagi, kita minta jugak sambil guling-guling atas lantai"






Tolong perasan sikit nbo 330 tu. 
Seorang pelajar yang dapat cabutan bertuah.
Errr, malu rasa...
Yang lain semua parents or cikgu yang ambil hamper tu.
Eheee, nbo kite bertuah...


Balik tu, apa lagi....
Siap-siap dan bergerak ke Bandar.
Looks like, Ezwa, the first person yg guna baucar tu. wuhuuuuu
Tahniah ahh. hehehe



p/s : HDZ, aku touching gilerrr dgn ko... How could you lied to me?? 
p/s : yg mamat ni lagi sorang. Mesej tak, Call pun tak nak angkat siap reject lagi. Engat comel sgt buat macam tu? 
p/s : Borang soal selidik settle. Walaupun tercabar sebab ada gangguan. hahaha. Siap offer lagi suh aku duduk sebelah dia.. Takpelah bro, aku nak buat kerja, bukannya nak mengorat ko. Ada lagi sorang abang ni, bagi alamat rumah, siap tulis "Jemputlah datang raya"..... 



p/s : Dah habes story... Sekian. hahahaha



No comments:

Post a Comment