Posts

Showing posts from February, 2013

23 Februari 2013.. Ade ape ye??

Image
MESYUARAT AGUNG PIBG KALI KE-21

kat mana : SMKTPPTM

Pagi tu,,,,,,,,,,
Kesian! Dengan paksa relanya hadirkan diri sorang-sorang.
Mak ayah busy mengalahkan Perdana Menteri.
Kau ada?? hahaha
Ayah tiba-tiba dapat call kena pergi Raub.



Cikgu kata parents tak wajib hadir pun sebenarnya. kay SEBENARNYA........
Apakah??? Nampak permainan cikgu disitu.



Sebenarnya tak terlibat pun dengan mesyuarat PIBG ni. Sahaja aku terlibat sebab nak ambil BBIM. RM250. Sikit?? Bersyukurlah daripada tak bagi langsung.

"Orang bagi, kita ambil, orang tak bagi, kita minta jugak sambil guling-guling atas lantai"






Tolong perasan sikit nbo 330 tu.  Seorang pelajar yang dapat cabutan bertuah. Errr, malu rasa...
Yang lain semua parents or cikgu yang ambil hamper tu. Eheee, nbo kite bertuah...

Balik tu, apa lagi.... Siap-siap dan bergerak ke Bandar. Looks like, Ezwa, the first person yg guna baucar tu. wuhuuuuu Tahniah ahh. hehehe


p/s : HDZ, aku touching gilerrr dgn ko... How could you lied to me??  p/s : yg ma…

♥ ♥ ♥ ♥

Image
Be mine, my babe, my headache, my love, my smile, my frown, my wrong, my right, my sweetheart, my pain, my happiness, my bie. ♥

It's all about you my hunny bunny chubby baby :)







*you gave it to me on 06 Nov 2012, 1925*
and those sweet words. *blink blink blink*



p/s : I am sorry for all that stupid attitude when Im not around with you. I get jealous sometime, yeah you too... Suke sangat jealous, lepas tu marah2 kite, I found it's cute. 





I can't be super perfect.

I do make mistake. Every time, everyday, every year.
Perempuan dikurniakan 9 nafsu dan 1 akal. Setiap kali ada masalah, perempuan takkan dapat berfikir dengan baik. Perempuan akan mudah buat kesimpulan. Bukan kerana dia bodoh, tapi kerana dia tak mampu berfikir dengan baik bila dia sedang beremosi. Dan keputusan terburu-buru yang dibuat oleh perempuan selalunya salah. Sebab itu perempuan tak digalakkan menjadi ketua. Oleh itu jangan salahkan perempuan kerana keputusan terburu-buru yang dibuat olehnya. Sebagai lelaki, you should understand.
"Sebaik-baik lelaki, adalah lelaki yang sabar ketika isterinya sedang berleter"

Tapi disebabkan 1 akal ni, dia mampu menjadi lebih hebat daripada pakar CSI. Dia penyiasat terhebat.

Here, i want to admit myself. I am someone who can't think nicely when I get mad. But after i hurt you with my word, I do realized back that i shouldn't say something stupid.
That's normal for humans either Woman or Man. We're just human and no …