Little Baby in Family




Hai, my name is Muhammad Hadiff bin Humaidi.
I was born on 05 November 2012 at Hospital Tawakkal.
Tahniah Abg dgn Angah. Such a cute, sweetie boy.


Heyya! Ini ahli keluarga terbaru dalam keluarga cik Zul.
It was too amazing nak cerita semuanya.
Yang pasti aku rasa sikap aku mula berubah sedikit demi sedikit sejak kehadiran budak comel ni.
Berubah? How?
Entah la, maybe some of you je kowt yg boleh nampak perubahan aku. LoL



Mak : Dulu mengadu tak pandai jaga budak, tak pandai dukung baby baru lahir, tak pandai bancuh susu, tak pandai tukar lampin. And now you know everything about baby kan? 
Me : Yes -,-


Hey, mungkin dah lama sesangat kan tak update?
Serious malas, takde masa dan sebagainya punya alasan.
hahaha
Ok, now sibuk dgn pbs P.Am dgn BM dan yg sama waktu dengannya.
Rasa nak aktif blog balik.. Tapi.....................
Maybe.....






No comments:

Post a Comment