Posts

Showing posts from January, 2013

I need you

Look, i really need you.
I hate this situation right now.Emosi, tolong la jangan stress sangat. Tak kesian kat aku ke? Kang tak pasal-pasal migraine datang balik.P/s : Batuk tak sembuh lagi. Ni semua gara-gara minum limau ais dengan milo ais...
Pffffttttttt -,-

Suatu hari yg G I L A

Assalamualaikum
Eh hai semua. Hari ni ade kenduri. Unfortunately aku tak boleh datang. Mak dgn ayah cakap tempat tu jauh dan tak benarkan aku drive. -,-
So, ambil plan baru keluar beli buku. Guess with who?? hehehe Of course la Fatin.... Ariff, Hidzir dgn Rizal. Alolo, comelnya Ariff buat rambut gitu. hahaha Lepas gi beli buku kat Popular, kitorang gi makan kat atas. mulut Fatin sesungguhnya sangat masin! "Kejap lagi mesti terserempak dengan Hazwan" Hah...! amek, kan dah terserempak sungguh time tengah makan tu. Wweewiitt keluar dgn Ila.. hehehe And the biggest scary thing was Rizal bawa kereta macam orang gila baq ang!!!
Brek mengejut! Follow kereta orang dekat2!
Weiii, jangan la buat macam tu dah.
Fatin pening kepala tahu tak.
Aku dah rasa perasaan trauma tu datang balik.
*tak nak naik kereta dgn Rizal dah* * takut*



dan hari ni Hadiff si comel moolat tu
buat perangai... -,-
Eeeeiiii, geget jugak pipi tembam tu!!




p/s : Yayang, sorry sebab tak dapat hadir wedding kakak you. …

Little Baby in Family

Image
Hai, my name is Muhammad Hadiff bin Humaidi. I was born on 05 November 2012 at Hospital Tawakkal. Tahniah Abg dgn Angah. Such a cute, sweetie boy.

Heyya! Ini ahli keluarga terbaru dalam keluarga cik Zul. It was too amazing nak cerita semuanya. Yang pasti aku rasa sikap aku mula berubah sedikit demi sedikit sejak kehadiran budak comel ni. Berubah? How? Entah la, maybe some of you je kowt yg boleh nampak perubahan aku. LoL


Mak : Dulu mengadu tak pandai jaga budak, tak pandai dukung baby baru lahir, tak pandai bancuh susu, tak pandai tukar lampin. And now you know everything about baby kan?  Me : Yes -,-

Hey, mungkin dah lama sesangat kan tak update? Serious malas, takde masa dan sebagainya punya alasan. hahaha Ok, now sibuk dgn pbs P.Am dgn BM dan yg sama waktu dengannya. Rasa nak aktif blog balik.. Tapi..................... Maybe.....