meow,, Im so sorry



Kadang-kadang saya menyesal! 
Saya bukan nak halau kucing tu, tapi saya takut dgn kucing.
 Ya Allah ampunkanlah dosa aku sebab melarikan diri dari dia.
Kucing tu sebenarnye nak makanan, tapi aku yg faham saje je buat tak faham.
Meow, seriously Im so sorry. 
I didn't mean to leave you like that.
Saya nak bagi awak makan, tapi saya takut nak berhadapan dengan reaksi awak.
Saya takut awak terlalu lapar and suddenly grab my fingers, my hand!
Saya trauma!
T R A U M A ! T R A U M A !

ampunkanlah dosa saya terhadap awak.
saya cuma berani dengan kucing peliharaan saya je.
saya suka sangat dengan kucing.
tapi saya takut nak hampiri kucing.
mianhe kucing comel :(





huuu, janganlah cakap macam tu. saya lagi terkilan okay!


tengok muka mak kucing? sumpah scary! lagi la aku nak lari jauh2 -,-







p/s : lama tak update blog kan? oh, Raya tahun ni adelah Raya kedua yg sgt bermakna. 
p/s : MI, baru perasan yg baju kite hampir serupa warna. ko memang suke tiru aku kan? daripada dulu sampai sekarang. kadang2 tertanya diri sendiri. aku tiru ko ke, ko yg tiru aku sebenarnye? hehe
kadang2 bukan kite meniru, tapi disebabkan chemistry yg sgt kuat *che wahh*  so wujudlah persamaan diantara kite. =...=



No comments:

Post a Comment