we are who we are, kau ADA??



hari ni ade jamuan hari jadi cikgu Nik.
saengil chuka hamnida seonsaeng!! 
walaupun cikgu puasa, jamuan tetap diteruskan!

hehe, dapat cake dgn McD.
tapi tak makan pun burger tu sebab........
uuuuuuu, mak tak bagi!
*aku memang tak makan burger McD.... burger ape pun dah tak boleh makan sekarang!





















*terliur tengok Burger, tapi takpe. lawan nafsu dunia, dapat ganjaran kat akhirat, Alhamdulillah.

hari ni sgt kenyang sebab mase BM sebelum rehat aku dah makan nasi goreng, nana punye.
time rehat nasi goreng fatin plak.
time PP, makan McD..
huarghhh! that's why we have to love friends. hikhik



p/s : i still can control myself. hahaha. 
p/s : Aryan demam, acu rasa nak nangis tahu tak! tapi dia bukan tahu pun demam tu ape.. seronok dia main!
p/s : saya dah rasa macam satu family kat RK2. hehe, sayang korang semua.. and those girls RK1 yg cweet cweet tu!! Nana, Wan, Tyra, Alyn, Ainnur, Aneem and also Ghani.*ade lagi tak? :D




6RK2 , you guys R O C K ..... thanks family!!!!

list of my boyfriends and girlfriends :

Chua
Fassih
Foo
Irfan
Fariz
Nawal
Hidzir
Amirul
San
Ameer
Arif
Adi
Hazwan

Aida
Hemah
Intan
Mas
Siew Kei
Farhana
Fatin
Ezwa
Chin Yee
Visa
Amalia
Nabila*akan masuk tak lama lagi

hehehe, bye lover!


No comments:

Post a Comment