this is what happens now







"Jika dengan MENYAKITI saya boleh buat awak bahagia,
maka LAKUKANLAH"




p/s : kau nak tahu kenapa aku tak bercakap dgn kau? tak cuba nak bercakap... bukan sebab aku malu, bukan sebab aku sombong, tapi sebab takut kena marah dgn kau doe. entah kenapa rasa macam serik kena sound dgn kau! padehal bukan hebat sgt kau marah aku. tapi impak ego kau tu buat aku tersentap tau tak!! 
  




*rasenye aku pernah bagi kata2 ni kat kau kan? dalam hati dah agak, you're not caring what ever i said -,-








women deserved to be scolded kan? 





sedih wokkk!!!! 


No comments:

Post a Comment