Posts

Showing posts from July, 2012

be back soon...

Image
i will be back to grab you.  HAHAHA


p/s : sangat busy. huwaa, busy dgn task yang bertimbun2, busy dgn tido dan busy dgn makan. sekarang busy dgn bulan Ramadhan. Busy dgn Solat Terawih yang sangat ditunggu tahun ni :D

we are who we are, kau ADA??

Image
hari ni ade jamuan hari jadi cikgu Nik. saengil chuka hamnida seonsaeng!!  walaupun cikgu puasa, jamuan tetap diteruskan!
hehe, dapat cake dgn McD. tapi tak makan pun burger tu sebab........ uuuuuuu, mak tak bagi! *aku memang tak makan burger McD.... burger ape pun dah tak boleh makan sekarang!




















*terliur tengok Burger, tapi takpe. lawan nafsu dunia, dapat ganjaran kat akhirat, Alhamdulillah.
hari ni sgt kenyang sebab mase BM sebelum rehat aku dah makan nasi goreng, nana punye. time rehat nasi goreng fatin plak. time PP, makan McD.. huarghhh! that's why we have to love friends. hikhik


p/s : i still can control myself. hahaha.  p/s : Aryan demam, acu rasa nak nangis tahu tak! tapi dia bukan tahu pun demam tu ape.. seronok dia main! p/s : saya dah rasa macam satu family kat RK2. hehe, sayang korang semua.. and those girls RK1 yg cweet cweet tu!! Nana, Wan, Tyra, Alyn, Ainnur, Aneem and also Ghani.*ade lagi tak? :D



6RK2 , you guys R O C K ..... thanks family!!!!
list of my boyfriends and girlfriends …

with this lovely girl

Image
hikhik, me with this sister. dua-dua ni anak Zul.
saya : Siti Nur Syahirah bt Zulkefli. dia : Nur Fatin Nazhirah bt Zulkifli.
doh dekat serupe name tu kan? nak tangkap gambar three of us, tapi bila eh? three? siapa lagi sorang? Nur Izwati bt Ibrahim la. si comel tu!!

p/s : salam Nisfu Syaaban. saya minta maaf kalau terkasar tingkah laku dan bahasa.  p/s : kenapa rasa macam tak dapat jumpa nisfu syaaban tahun depan? rasa takut sgt! why? p/s : esok birthday party for cikgu Nik Khazana. p.perniagaan's teacher! sporting bohh!
"aku lempang kang jadi lempeng"
ayat dia selalu tuju kat Ajwad. HAHA 

this is what happens now

Image
"Jika dengan MENYAKITI saya boleh buat awak bahagia, maka LAKUKANLAH"



p/s : kau nak tahu kenapa aku tak bercakap dgn kau? tak cuba nak bercakap... bukan sebab aku malu, bukan sebab aku sombong, tapi sebab takut kena marah dgn kau doe. entah kenapa rasa macam serik kena sound dgn kau! padehal bukan hebat sgt kau marah aku. tapi impak ego kau tu buat aku tersentap tau tak!! 



*rasenye aku pernah bagi kata2 ni kat kau kan? dalam hati dah agak, you're not caring what ever i said -,-







women deserved to be scolded kan? 




sedih wokkk!!!!