meet old friend..



Old friend, why are you so shy
Ain't like you to hold back or hide from the light



yeay, it's time to make some mess with her, kembar
mula2 dah plan nak tgk Snow White & The Hunstman.
lepas tu nak tgk Piranha 3DD wokkk!
tapi tak jadi ahh sebab Piranha tu agak 18sx and boleh buat aku masuk hospital.
first time tgk Piranha without D and double D tu pun aku dah rasa macam sakit jantung.
sumpah ikan Piranha tu sangat menakutkan. hahaha


so its SWTH time!!






lepas tu tunggu Lin dgn Masyitah datang.
while tunggu tu aku dgn Fatin lepak kat KFC dulu, snack plate doe.
haha, then baru gerak gi McD.

aku memang tak suke makan kat McD sebab takde yg menarik selain McFlurry je..
hahaha.
so, tolong dorang buat blog2, budak form6 la katekan. hehehe,
sembang kosong, tetibe si pondan myra juliet pun tibe. hahaha


with Fatin



Lin and Masyitah







haha, dgn pondan Myra 



p/s : mimpi yg berbeza tapi maksud yg sama. err, aku masih tak faham lagi. cubela kalau alam fantasi tu convert to alam realiti? capekk dong nunggu endingnyaa











No comments:

Post a Comment