Jeng Jeng Jeng...



Assalamualaikum.
hai semua. sihat tak?
tak sihat eh? same ahh. kite selesema.
hahaha


dah lama dah jumpa satu post ni tapi baru hari ni terdetik nak merepek pasal ni


"Jika jatuh cinta dengan dua orang, maka pilihlah orang kedua kerana jika kita benar2kan cinta yg pertama,
kita tak akan jatuh cinta yg kedua"

sumber : UAI


humm, masalah yg melanda aku adelah aku jatuh cinta pada orang pertama about 5 tahun.
dan aku tak pernah lagi jatuh cinta pada orang kedua. 
sebab aku tak jumpa pun seseorang yg kedua.
hari hari aku hanya orang pertama.
tak pernah plak ade yg kedua.
tapi aku tak faham maksud UAI tu.. 
someone please explain to me!


p/s : tapi kesian orang pertama tu tak pernah tahu pun yg aku dah jatuh cinta dengan dia. 
p/s : orang perempuan selalu macam ni kan? luahkan perasaan same ade kat someone yg boleh dipercayai or paling karut sekali macam aku luah dalam buku atau pun dalam blog ni. hahaha

"Falling in love is like the rain, It's unpredictable, but there are always signs before it completely falls."

No comments:

Post a Comment