hari-hari indah


Hai semua.
aku ade satu post yg dah berzaman tak post. hahaha
busy tu ade, malas pun ade.
acamno tu?
so okay... 


15/12/11 *akad nikah


17/12/11 *bersanding
credit to : the Photographer






this one and below credit to ourself. hahahaha













Thanks Canon for being friendly with me and family and the bride.
i miss to use you again *sick


p/s : gambar ade banyak sebenarnye, tapi tak payah la yg lain sebab yg lain tu gambar kami yang SYOK SENDIRI. kah3

p/s : tak lama lagi I nak jadi acu !! awww, comel. Insha Allah jika Allah izinkan si baby utk melihat kesempurnaanNya bersama kami didunia ini. Aamiinn 
doakan lah yg terbaik buat si ibu dan bakal baby nya. serta suaminya. heheh


No comments:

Post a Comment