Posts

Showing posts from June, 2012

busy life as a pre-u students

Image
we've got many friends, got many experience, got many laugh, got many annoying things, got many assignments, got many books,  and i've got everyone there.
i have no time for online, for games, texting, calling, blogger, twitting,  but im still work it out.






p/s : Happy Birthday to dear friends Amira Rosdi, i love you! Happy Birthday to kekasih yg berada jauh dari hati dan sisi. sayang awak setiap hari walaupun..... takpelah, hahaha, 

p/s : nanti post panjang2 sebab sekarang takde masa 


jealous sangat ni Tunku !!!

Image
Hai, jom tengok harta Tunku Ismail Sultan Johor ni.


Tunku, saya sangat jealous bila lihat Neo Tunku yg berwarna oren ni. nbo plate Tunku tu saya tak jealous. tapi bila tengok nbo plate yg mahal tahap paling atas tu dibeli dan hanye Neo yg pakai, itu sgt awesome! ko tengok, Sultan sendiri pakai Neo, buatan Malaysia *w/pun ade kereta lain lagi kenapa saya jealous? sebab saya suka kereta Neo ^^,

p/s : Tunku, boleh saya pinjam sebulan? panggg!!!! *kena lempang sekali. sobs sobs sobs

hari-hari indah

Image
Hai semua. aku ade satu post yg dah berzaman tak post. hahaha
busy tu ade, malas pun ade. acamno tu? so okay... 

15/12/11 *akad nikah

17/12/11 *bersanding credit to : the Photographer





this one and below credit to ourself. hahahaha












Thanks Canon for being friendly with me and family and the bride. i miss to use you again *sick

p/s : gambar ade banyak sebenarnye, tapi tak payah la yg lain sebab yg lain tu gambar kami yang SYOK SENDIRI. kah3
p/s : tak lama lagi I nak jadi acu !! awww, comel. Insha Allah jika Allah izinkan si baby utk melihat kesempurnaanNya bersama kami didunia ini. Aamiinn  doakan lah yg terbaik buat si ibu dan bakal baby nya. serta suaminya. heheh

hai Kuantan

hai, saya dah balik rumah dgn selamat.
balik berdua je dgn mak.
dari Taiping to Kuantan.
hebat?
memang pun sebab tak pernah balik drive berdua.
selalunya ayah ade sekali.


okay, tadi jumpa buah hati, aisehhh, dia kena saman.
padan muka.  bawa la laju2 lagi.
tahu la awak tu mampu bayar walaupun kena saman banyak kali.
tapi pikirla nyawa sikit.
heeee, bikin gua bengang je!
ok bai...

p/s : post ni ayat paling boring gilerr kan? hahaha

Jeng Jeng Jeng...

Assalamualaikum. hai semua. sihat tak? tak sihat eh? same ahh. kite selesema. hahaha

dah lama dah jumpa satu post ni tapi baru hari ni terdetik nak merepek pasal ni

"Jika jatuh cinta dengan dua orang, maka pilihlah orang kedua kerana jika kita benar2kan cinta yg pertama, kita tak akan jatuh cinta yg kedua"
sumber : UAI

humm, masalah yg melanda aku adelah aku jatuh cinta pada orang pertama about 5 tahun. dan aku tak pernah lagi jatuh cinta pada orang kedua.  sebab aku tak jumpa pun seseorang yg kedua. hari hari aku hanya orang pertama. tak pernah plak ade yg kedua. tapi aku tak faham maksud UAI tu..  someone please explain to me!

p/s : tapi kesian orang pertama tu tak pernah tahu pun yg aku dah jatuh cinta dengan dia.  p/s : orang perempuan selalu macam ni kan? luahkan perasaan same ade kat someone yg boleh dipercayai or paling karut sekali macam aku luah dalam buku atau pun dalam blog ni. hahaha
"Falling in love is like the rain, It's unpredictable, but there are always signs before…

meet old friend..

Image
Old friend, why are you so shy Ain't like you to hold back or hide from the light


yeay, it's time to make some mess with her, kembar mula2 dah plan nak tgk Snow White & The Hunstman. lepas tu nak tgk Piranha 3DD wokkk! tapi tak jadi ahh sebab Piranha tu agak 18sx and boleh buat aku masuk hospital. first time tgk Piranha without D and double D tu pun aku dah rasa macam sakit jantung. sumpah ikan Piranha tu sangat menakutkan. hahaha

so its SWTH time!!





lepas tu tunggu Lin dgn Masyitah datang. while tunggu tu aku dgn Fatin lepak kat KFC dulu, snack plate doe. haha, then baru gerak gi McD.
aku memang tak suke makan kat McD sebab takde yg menarik selain McFlurry je.. hahaha. so, tolong dorang buat blog2, budak form6 la katekan. hehehe, sembang kosong, tetibe si pondan myra juliet pun tibe. hahaha

with Fatin


Lin and Masyitah






haha, dgn pondan Myra 


p/s : mimpi yg berbeza tapi maksud yg sama. err, aku masih tak faham lagi. cubela kalau alam fantasi tu convert to alam realiti? capekk dong nunggu endin…