tajuk ape eh??



Assalamualaikum.
hai semua yg comel dan handsome.
semalam aku dgn Ecah teman Fakhira pergi Yo!Fest PAHANG 2012.




its a good event for young teen, dah young, teen la plak.
ahh never mind. yang penting warga belia dan sesiapa saje.
banyak gilerr persembahan yg ade kat situ.,
including Fakhira yg dipaksarela masuk pertandingan hias cupcake under KKK.







adik daripada kumpulan gigil *Fakhira













*hasil tangan gigil Fakhira. gi tu ahh jadinye. tapi sebenarnye comel warna2 tu. haha





aku suke kek ni. walaupun simple dan tak sehebat peserta lain. tapi entah
dalam hati ade bunga kan? haha




this is Fakhira si gigil dan yang comel *jeles*



balik rumah je ayah cakap yg ade birthday party.
okay, birthday party utk si buah hati Aryan Zulqarnain yg comel bam-bam tu.
baru berumur setahun on 16/05/12
erghh, comel sgt budak tu sampai susah nak snap gambar dia!!
eksaited tengok pembesaran seorang kanak-kanak kan?
happy sokmo. dah terhantuk kat meja pun happy lepas nanges jap. hehehe

meyh acu nak sing a song buat buah hati acu ni.
 Happy Birthday to you,
happy birthday to you, 
happy birthday to Aryan,
happy birthday to acu!!

hehehe. 

ok, lagi satu lagu,
happy birthday to you,
suka gigit kayu,
tidur dalam kelambu,
minum botol susu.

comel kan lagu tu. 

semoga jadi anak yang sentiasa smart dan soleh to your parents.
"tapi dia bukan faham pun sebab baru umur setahun bukan paham ape orang cakap" haha
doa la tu for you from acu.








tengok! kek dia comel tau! rasa nak curik semua huruf tu. hahaha
saengil chukahamnida Aryan. ^^,









eh, tetibe plak bergambar dgn artis!!!
muke letih tu, lapar lagi..
tapi takpe, janji ade gambar.
hahaha
ce teka sape? peminat AF. mesti korang tau sape dia kan.
dah la tinggi, comel plak tu bila dia senyum org gelak.
*jatuh hati la plak tgk dia sengih*
cari sendiri okay siapa si baju oren ni.
mujur dia bongkok kan badan dia.
kalau tak terserlah kependekkan saya!


p/s : Canon terpaksa dirawat kat rumah sebab mak suruh guna duit sendiri kalau nak hantar dia gi hospital. adesss, mano nak cari duit ni? aku ni bukannye reti menabung! bila dah terdesak kena pakai duit sendiri baru kalut menangis!! huwaaa. mak,,, simpatilah pade anak mu ini dan menantu mu si Canon.

takpe. saya cuba berdikari guna duit sendiri. selama ni guna duit mak bapak. kali ni cube berusaha simpan duit sendiri. fighting!!!


p/s : banyak makan kek boleh gemuk ke? takpe. aku tetap kurus macam biasa. hahaha

Assalamualaikum ^^,




No comments:

Post a Comment