iloveyouthreefourfive

Assalamualaikum, hai korang.
boring duk rumah kan bila takde apa yg boleh dibuat.
hummm, baru masuk form6, dah cuti 5 hari, lepas ni cuti 2 minggu.
hahaha. sila jeles!
5 hari starting hari rabu.
rabu sebab ade hari guru and ramai lower six tak dtg including me
khamis sampai sabtu, ade kem for lower six.
so memandangkan aku tak pergi kem tu,
i rather stay at home khamis and jumaat
sebab hari selasa punya taklimat Sejarah, aku tidur sampai tersengguk-sengguk.
kesian Fatin sebab terpaksa jadi bantal aku.
hehehe, thanks dear!



p/s : dah lama tak jumpa buah hati! hari-hari dia makin comel! geram sgt! cheers ^,^


No comments:

Post a Comment