Posts

Showing posts from February, 2012

semuanya nya dalam hati saya !!

Image
i heart  you guys!!!

lalalalala

Image
greetings guys. sorry cerita ni dah lama nak post, tapi terasa MALAS and takde mase kowt sbnrnye. hahaha. ni lah keje kalau aku dah mula ade kat KL. segala ceruk pelusuk aku nak gi lepak. bukan lepak cuci mata usha orang tpi sebenarnye tgk org gak. tengok gelagat manusia. kan macam2 kerenah.
yelah, ade orang dah pindah masuk rumah baru, mestilah terasa nak pergi tidor. ciknah rumah baru, angah pun rumah baru. ok paling penting aku agak macam dah egt semua jalan tu.
so aku plan dgn Sofia nak gi KLCC. oklah tu dpd dia ajak aku gi JJ dgn Wangsa Walk. aku tak tahu ape nak buat kat dua tempat tu.  tengok wayang? takde cerita yg menarik kowt. so last2 pergi jugak KLCC, dah berapa punya zaman tak pergi tengok menara tu? haaha
so sampai LRT Jelatek tu kitorang gi beli coins ke KLCC, ouh tengok ketinggalan zaman lagi bila aku tgk LRT skang tak guna tiket dah. guna coin dow. lepas tu mase nak tunggu LRT tu, adelah mamat2 yg tak berapa nak cukup umur. rasa2nya macam nak kena lempang 2-3 kali kowt. "to…