Posts

Showing posts from January, 2012

totally sad but actually Im happy

Image
After a few months of going public with their relationship, actor Lee Min Ho and actress Park Min Young have put an end to their relationship. The two met last year while filming SBS's "City Hunter;" but because of their busy schedules, they barely had time to see each other. Park Min Young and Lee Min Ho actually ended their relationship a while ago, but decided not to publicly announce it until now because they didn't want to put their agencies on the spot. Lee Min Ho and Park Min Young seemed like strangers before the year-end drama awards. Both attended two different ceremonies. While Lee Min Ho attended the "SBS Drama Awards," Park Min Young attended the "KBS Dramas Awards."   A representative of Park Min Young's agency stated, "It's been a while since they saw each other. It was really embarrasing for her to just go and reveal their break-up, and she didn't want to put her agency in a sticky stituation. So, she held the news a…

salam Takziah buat keluarga Abang Hisham

Image
setiap yg hidup pasti akan mati.


Al-Fatihah buat arwah Nurhafiy Ardini yg telah kembali ke rahmatullah pada 17/01/12.
akibat demam denggi *kalau aku tak silap la


*sumber dari kak nilam


p/s : beruntungnye mati sebelum akil baligh. Allah dah panggil dia. aku yg masih hidup ni menangis je bila dgr orang mati. Ya Allah semoga aku mati dalam keadaan sempat bertaubat dan kembali pada Mu.

if this was a movie

Image
Last night I heard my own heart beating
Sounded like footsteps on my stairs
Six months gone and I'm still reaching
Even though I know you're not there

I was playing back a thousand memories, baby
Thinkin' 'bout everythin' we've been through
Maybe I've been goin' back too much lately
When time stood still and I had you

Come back, come back, come back to me like
You would, you would if this was a movie
Stand in the rain outside
'Til I came out

Come back, come back, come back to me like
You could, you could if you just said you're sorry
I know that we could work it out somehow
But if this was a movie you'd be here by now

I know people change and these things happen
But I remember how it was back then
Locked up in your arms and our friends were laughing
'Cause nothing like this ever happened to them

Now, I'm pacing down the hall, chasing down your street
Flashback to the night when you said to me
"Nothing's gonna change, not for me and you "

hari ni citer panjang lebar sebab hari ni hari ahad

Image
Assalamualaikum dearest pretty on the wall. huh , dah dekat dua hari hujan turun kat Kuantan ni. sejuk teramat gilerr! psst, aku tak mandi dow pagi2 . hahaha. tp kena marah sebab takut nanti demam.*org tua cakap

mesti lambat berhari-hari kan aku nak update sesuatu moment tu. korang mesti rasa menyampah kan aku lambat update. sob sob sob. harap maklum yg aku busy tahap 20 dari Dato' Najib .lol










cakap je10 pagi sebenarnye kena cakap 10 tak tepat minit pagi. sebab semua org takkan tepat. including me yg sebenarnye pentingkan masa. oh come on, cikgu pun kdg2 lewat 5 minit masuk kelas? kan kan kan

sampai jer kat sane tgk2 mummy dah ade and dia tgh makan , tarts , egg tarts? eeuww, gila annoying sebab telur dow! sedap tak sedap dia bagi habes gak. ok ecah kata dia nak ambik cuti hari ni sebab nak join we alls pergi SASICC .. mumy tetap dgn baju kerja, oh how cool is that woman. woman??! erkk!




tunggu punya tnggu , mira call and tanye my location , darn! aku tipu dia hahaha . i said that we…

i hate pain -,-

Image
seriously, this is not cool!  sakit tu, Allah saje yang tahu betapa menangisnye aku dalam hati! "Adik, muka dah pucat ni. kita pergi hospital ye?"







akhir sekali, tido je, jalan terbaik nak kurangkan sakit -,-


*10

Nothing to be share right now .wakaka . saje je nak buat post baru . hehew emm , status sekarang is saya sedang boring dan hampir satu hari suntuk main game je ! *at least sedang belajar masak dgn mak tercinta . kbai

hobi buang tebiat hari ini

Image
rasa terliur plak bila tgk ayah makan megi .. ummm , takpe . nasi ade .. ok , takde kena mengena langsung dgn tajuk utk hari ni .

hari ni tetibe je aku jadi rajin nak memasak . . saya kan dah baik , sedang belajar cara memikat hati suami suatu hari nanti *ayat minta pelempang dari mak . hahaha mak balik je dari pasar and terus letak ikan dalam singki . entah macam mana aku jadi rajin plak nak siang ikan dan masak . 




alah  kalau setakat siang ikan tu , takde hal .. bila cakap topic siang ikan , dulu mase pergi Kem dekat mana entah . baru aku tahu yg Asyran tak berapa nak pro siang ikan . emmm , ikan tu pun hilang kepala . telur ikan yg aku suruh dia simpan pun hancur sehancur hancurnye ! okay sila belajar lagi ye . 



ok sambung balik kisah ikan dgn aku untuk hari ni .
aku ni memang suke siang ikan , tak tahu kenapa .. siang benda lain aku tak nak . sebab ikan tu senang kowt . walaupun , oh shit , darah ikan terpercik ke muka ~ ada aku kesah ~ hehehe . okay lepas selesai siang 6 ekor ikan , m…

It's okay for being single

Image
There's nothing wrong to stay single before the right time comes. Do appreciate people around us, and stay positive. Life is priceless to  be wasted



#aku tetap sayang kau sampai mati

last moment 2011

31/12/2011




-jangan la hari hujan sebab ini adalah yg terakhir-



nak keluar sangat kan ? mak suruh pergi minta sendiri helmet syafiq ! amekaw ! okay sebenarnye aku takut dan segan yela sebab dah lama tak bertegur , so agak la kan .  and yes finally dapat gak helmet dia . sorry aku pinjam utk beberapa jam hari tu keluar beli present dgn fatin pakai baju kurung siot  err , dah la fatin bawa pun macam rempit . so , enjoy je haha so hari ni Alhamdulillah pakai jeans dgn kemeja . mase sampai kat Lake Garden baru aku perasan yg kasut aku dah menghampiri saat kematian tapi Lyn , Fatin dgn Masyi cakap tak yah beli lah , takkan tercabutnye kasut hg err okay . tercabut nanti aku tukar dgn Lyn and she said YES so kitorang berjalan-jalan dan terus berjalan  tibe tibe ade sepasangan couple ni .  aku rasa diorang bergaduh kowt , tp kalau ye pun jgn la tunjuk depan org ramai masalah korang buat malu lah .. kitorang plak yg tak senang dgn sikap korang .  suddenly hujan !





i don't know why children loves to play in…