you are stupid and not me


hey guys , Assalamualaikum .
lama dah doe tak update . rindu bangat dgn korang
akak aku pun dah selesai akd nikah dan dah pun honeymoon *akuikutsekali
so , hey ,, i ada abg .. utk pertama kalinye lah ade family lelaki dalam keluarga ni selain ayah .
ok stop fasal wedding tu because they're happy and either me too

hari tu , dia buat hal lagi . aku ingatkan mungkin lepas SPM , kitorang dah boleh berbaik
but it seems like yuck ! 
susah betul kan nak berbaik .
bila dah baik dalam masa 1 minit dah boleh bergaduh
tapi bila dah bergaduh 1 minit pun tak boleh nak berbaik
tahu tak yg kita ni bergaduh lebih kurang 4 tahun .
tapi entah kenapa time aku SPM kali ni paling teruk kau buat perangai .
kau tak nak bercakap langsung dgn aku .
takpe , aku tak kesah tapi bila depan orang lain pun kau buat macam tu
aku rasa macam semua orang dah tahu yg kita tak boleh nak berbaik langsung

aku okay , kau tak okey . bila kau okey aku plak yg tak okay . so kita sama-sama bermasam muka terus , okay !

#kau dengan aku memang dicipta memiliki ego yg sama tinggi kowt ?

No comments:

Post a Comment