Posts

Showing posts from December, 2011

you are stupid and not me

hey guys , Assalamualaikum . lama dah doe tak update . rindu bangat dgn korang akak aku pun dah selesai akd nikah dan dah pun honeymoon *akuikutsekali so , hey ,, i ada abg .. utk pertama kalinye lah ade family lelaki dalam keluarga ni selain ayah . ok stop fasal wedding tu because they're happy and either me too
hari tu , dia buat hal lagi . aku ingatkan mungkin lepas SPM , kitorang dah boleh berbaik but it seems like yuck !  susah betul kan nak berbaik . bila dah baik dalam masa 1 minit dah boleh bergaduh tapi bila dah bergaduh 1 minit pun tak boleh nak berbaik tahu tak yg kita ni bergaduh lebih kurang 4 tahun . tapi entah kenapa time aku SPM kali ni paling teruk kau buat perangai . kau tak nak bercakap langsung dgn aku . takpe , aku tak kesah tapi bila depan orang lain pun kau buat macam tu aku rasa macam semua orang dah tahu yg kita tak boleh nak berbaik langsung
aku okay , kau tak okey . bila kau okey aku plak yg tak okay . so kita sama-sama bermasam muka terus , okay !
#kau dengan aku meman…

senang je cakap ??!

greetings guys opps , i mean early in the morning rite now . okay i just can't sleep since i read that status . omw ! ape la yg kau ni merepek kan ? senang gilerr kau cakap orang macam tu .. kau tak sedar ke yg kau pun sama je macam kawan kau tu . eh Encik ____ , kau tu pun ada problem gak tapi kau tak nampak . kalau kau risau jadi bodoh , aku risau minah lagi sorang jadi gila .


err sebenarnye ape aku nak cakap ni ? status tu buat aku rasa firstly aku terpinga , marah dan lepas tu aku ketawa . status tu memang tepat kena kat batang hidung kau tahu tak . bukan la nak kata yg kau tu ade problem dgn aku . tolonglah katakan yg awak tu tak marah saya dah . tak benci saya . sampai bila nak keadaan ni macam ni ?

#kehidupan aku complicated lagi ! sofiaaaa , tolonglah aku .. hanya kau yg tahu ape yg aku rasa -,-