Posts

Showing posts from November, 2011

tata SPM ..

Image
aku dah habis SPM weyh ! haha . seronok gilerr la . biarlah kau nak kata aku selok pun . setiap orang ade pengalaman kan .

so i wish could see you again  i wish to have a good day again i wish to hit you again i wish to sleep in classroom again i wish to laugh with them



#wish my success okay . i will miss all of family in SMKIM2 .. well yes my deeply love L2F4F , teachers , brothers and sisters 5SC .. you guys so damn rock ! and you too my special sister rohaida .. peace okay  *err my wife too - aininsofia -

let's talk about Trauma

Image
greetings to dearest reader . err , finally dah lepas pun exam kimia . even yeah , agak 'gila' juga nak menjawab . but who cares , dah jawab kira okaylah . wat lex wat peace .. ^^, tnggu esok paper last Biology and i am free ^^,
okay back to the title -TRAUMA- you know , 'trauma' tu dah mula menguasai diri aku . dan 'trauma' tu jugak yg sering buat aku menangis . trauma tu buat aku insaf . trauma tu buat aku sedar akan dosa semalam . trauma tu macam hantu . ade je trauma tu kat mana-mana pun . trauma tu memang traumalah .
trauma jumpa hantu = tak sangat dan kalau boleh tak nak jumpa dah trauma jatuh basikal = haha kelakar kowt
trauma kena tipu = mesti doe trauma bercinta = bila masa   trauma accident = yes i am 
kesian betul tengok orang lain accident . aku bayang aku lah yg berada dalam keadaan mereka . teruk ! sakit ! menangis ! mati ! bila tengok accident , hati aku berdebar-debar . seolah-olah , malaikat maut dah datang ambil nyawa orang lain . dulu aku tak…

i'm still okay ..

guys ...  syukur sangat Allah beri umur yang panjang . sempat lagi aku nak jawab spm .. Alhamdulillah .. okay . nak bagi tahu yg aku still okay . even accident kali ni kali yg ketiga . berturut-turut kowt .. kau rasa ??

aku trauma doe ..  tapi luaran je aku tunjuk kuat  dalam hati ? siapa yg tahu ?


#nanti post panjang punye cerita sebab tinggal lagi 2 paper kan ? wish me good luck keyh . and doakan semoga saya selamat sampai kuantan isnin ni *skang kat kampung*
i miss my B !!! <3