i am so lucky ..


hahaha , greetings to dearest reader .
whathell i'm talking tonight ?
okay sebenarnye cerita ni tentang topup(style miminhoramira)
i suruh ezwa beli Hot Ticket RM5 if not RM10 .
then sampai je kat kelas math malam tu .
"ish , mana ezwa ni ? dia datang ke tak?"
tunggu punya tunggu muncul juga si kecil ni .
rupanya dia beli RM5 tapi not Hot Ticket -,-
okay , i'm sad and disappointed !
tapi , dah dia penat gi beli , i terima je lah .
masa tengah buat kerja math tu , i letak topup dalam pencil case mira .
then mira bagi balik kat i sebab takut dia terbawa balik .
i just feel like i put in my beg .
once nak balik , parents datang dan terus pergi Taj , having some tea .. hehe
-terasa macam nak guna dah toup ni , tapi esok jelah- my little heart said 
so esok punye cerita i terus lupa fasal toup .
dan 2-3 hari i text mira 
"eh , i punya toup kat you ke ? i forgot where did i put la"
"no , i dah bagi you sya"
and i just rasa nak nangis masa tu . 
5 ringgit weyh !! *takkisahsangatpun
so proses memunggah beg bermula .
OMJAYY ! bilik dah bersepah .
selepas balik dari kg *cuti Deepavali 
i cari baju nak gi sekolah .
i angkat seluar track and feel macam ada sesuatu dalam poket .
i pun ambil la dan dan dan ......
jeng jeng jeng 










okay , peace i still can use it . nbo pin dia masih elok .
err , nasib baik gegilerr . hahaha
so , pengajaran : jgn simpan toup dlm poket , terus guna bila dah beli =,=




No comments:

Post a Comment