all about him


hey i'm not goin to talk about Auburn's song .
because my life is all about him .
okay , him to bukan la him si pemuja hati aku .
ini khas untuk manusia yg ego macam awak  !
dah la ego , suke berlagak , bangga diri , selalu menyakitkan hati orang .
kau ingat bagus sgt ke sakitkan hati aku ?
buatnye aku dapat 'sakit hati' sungguh kang .. aku saman kau .
sebenarnye kau ni susah nak ramal kan ?
kalau dulu , petik jari je aku boleh hagak sikap kau .
dulu kau ni caring , funny , mengada-ngada pun ada .
tapi sekarang kau lain dah macam ape pun tak tahu la .
susah nak ramal kau sekarang ni .
i just hate to fight with you la bongok !
now , aku dengar kau ada problem .
it's about yourself . 
tapi seolah-olah aku tak diberitahu oleh sesiapa kan ?
aku juga yg selongkar semua rahsia , alone !
tapi , err bengangnye dgn kau kan .
aku tahu la benci kau tu kat aku seolah-olah macam kau nak je baling barang kat lantai .
tapi at least tak payah la tunjuk sgt kebencian tu .
sebab aku ni perempuan la aku tak mampu nak bangkitkan bencinye aku terhadap kau .
aku tetap cool walau sakit doe dgn kata-kata kau .
kang kalau aku tunjuk betapa aku benci , orang kata aku ni ego melayut .
yelah , semua orang kan suka salahkan aku , tak salahkan kau .
tapi entah kenapa aku tetap rasa macam tak boleh nak buang kau jauh-jauh .
lagi aku buang lagi aku sayang 
tak pelah , aku doakan semoga semua proses tu berjalan dengan lancar .
semoga kau cepat sihat .



#kau memang tak nak kawan dgn aku da eh ? tak pe aku tunggu je saat pintu hati kau nak berkawan balik .


No comments:

Post a Comment