Posts

Showing posts from October, 2011

what men should know ??

a woman who truly 
loves you
will be angry at you 
for so many things
but will keep
stick around you 

#hey , i marah dan bengang pun i still care fasal you kan ? hahaha sebab kita kan sama-sama degil nak mampos , masing-masing tak nak mengalah ! sebab tu i marah you !

letihnye Chemistry ni =,=

Image
#chemistry is actually fun , but she always make chemistry like a "err , what a very sleepy day" krohh krohh zZzZz -,-

all about him

hey i'm not goin to talk about Auburn's song . because my life is all about him . okay , him to bukan la him si pemuja hati aku . ini khas untuk manusia yg ego macam awak  ! dah la ego , suke berlagak , bangga diri , selalu menyakitkan hati orang . kau ingat bagus sgt ke sakitkan hati aku ? buatnye aku dapat 'sakit hati' sungguh kang .. aku saman kau . sebenarnye kau ni susah nak ramal kan ? kalau dulu , petik jari je aku boleh hagak sikap kau . dulu kau ni caring , funny , mengada-ngada pun ada . tapi sekarang kau lain dah macam ape pun tak tahu la . susah nak ramal kau sekarang ni . i just hate to fight with you la bongok ! now , aku dengar kau ada problem . it's about yourself .  tapi seolah-olah aku tak diberitahu oleh sesiapa kan ? aku juga yg selongkar semua rahsia , alone ! tapi , err bengangnye dgn kau kan . aku tahu la benci kau tu kat aku seolah-olah macam kau nak je baling barang kat lantai . tapi at least tak payah la tunjuk sgt kebencian tu . sebab ak…

i am so lucky ..

Image
hahaha , greetings to dearest reader . whathell i'm talking tonight ? okay sebenarnye cerita ni tentang topup(style miminhoramira) i suruh ezwa beli Hot Ticket RM5 if not RM10 . then sampai je kat kelas math malam tu . "ish , mana ezwa ni ? dia datang ke tak?" tunggu punya tunggu muncul juga si kecil ni . rupanya dia beli RM5 tapi not Hot Ticket -,- okay , i'm sad and disappointed ! tapi , dah dia penat gi beli , i terima je lah . masa tengah buat kerja math tu , i letak topup dalam pencil case mira . then mira bagi balik kat i sebab takut dia terbawa balik . i just feel like i put in my beg . once nak balik , parents datang dan terus pergi Taj , having some tea .. hehe -terasa macam nak guna dah toup ni , tapi esok jelah- my little heart said  so esok punye cerita i terus lupa fasal toup . dan 2-3 hari i text mira  "eh , i punya toup kat you ke ? i forgot where did i put la" "no , i dah bagi you sya" and i just rasa nak nangis masa tu .  5 ringg…

stupid drivers -,-

petang tadi aku keluar dgn mak . gi cari barang kahwin untuk anak dara sorang tu . err , cari punya cari pening gak kepala nak pilih . masa otw nak balik tu ... *di Jalan Wong Ah Jang mak dah pecut ..  tiba-tiba ada kereta Avanza yg tak dikenal bagi signal nak masuk . dia terus masuk macam jalan tu kosong jee ! mak tak sempat brek dan redah jelah  even tak langgar dia tapi kitorang pun terkejut gak lah dan dia pandang kitorang lepas tu jerit woiii ! aku dah rasa bara masa tu .. sampai kat trafic light kereta dia kat belakang kitorang . you know what ? dia main lampu dgn kitorang . haish , bajet nak je aku turun dari kereta sound dia .
"pakcik ni pehal ?? dah salah sendiri tak payah hoii la dgn orang . bagi signal tapi tak tengok depan belakang ade kereta lain ke tak . jgn bajet la kereta pakcik sorang je ada lampu . kat jalan raya ni bukannya boleh main ikut sedap je nak marah orang . kalau mak saya brek confirm kereta belakang langgar dia   kalau mak  langgar pakcik at least pa…

i just wish to express like that towards you

Image
There was a Boy ‘n a Girl,
They were best friends for years ‘n years,
They could Talk for hours on the Phone ‘n text each other for days,
When They were Together;
Not a single Sad Thought could cross their Minds,
everything was Great, But One Day;

The Boy did not Answer any Call or Reply to any Text for a Day,
The Girl was worried that something was Wrong..
at night She couldn’t Sleep.., She was sitting in her Room Crying,
‘n It was then that She Realized how much He Means to Her..?

The next Morning;
She woke Up from a Phone call.., It was the Boy..

Boy : Hey..,
Girl : Im so glad that you Called Me, What happened to you yesterday ??
Boy : I was Busy
[ The GIRL Understood that;
Something was Wrong but could not Ask]

[silence]

Boy : You know..; We should Stop talking..!

singgah 2-3 minit jeee =='

hey you guys .. lama tak updatekan ..
broadband aku dah ada orang kebas .. errrrr
sorry .. i just miss you ..
hey .. lately ni , semuanya seronok even sometimes hati takkan terlepas dari terguris . haha
btw .. just wanna let you know ..
saya dah happy ..sebab ada org tolong happykan hidup saya walaupun..... 'sakit'
tapi  , saya kan 'abang' .. tak sakit kan ?
= memang pun = . hahahaha


p/s : dia nak pergi jauh .. tinggal aku ? oke , i hate you selama berada kat negara orang tau ..bye peeps