update lagiiiiii ....


Greetings everyone yg comel-comel ...

saya rindu korang semua termasuk blog yg dah berhabuk sikit ni . sorry sebab sibuk dgn Trial SPM selama 3 minggu . susah betul soalan Trial baq ang ! tapi if dah baca dan berusaha , tawakkal kepada Allah je lah kan . moga-moga dapat results yg okay .. banyak sgt story nak mory kat korang , but seriously saya dah lupa date nye .. tak lengkap 1 story without dates .. can't be memories right ? *date tu ada,tapi malas teramat nak menaip* ^^, ... well , dah ada diary , so malas gila lah nak update kat sini . wthhhell with function diary ?? sama macam blog but blog is too annoying ! kan kan kan , hahaha . tapi serious cakap i never talk back about all of you in my diary , if i want , then i will talk in front of you .



maybe life is not easy and good as we thought .. sometimes , we'd face too many difficult things and make us  cry and give up .. lets get drunk with moments that brings you down like an ugly faggot ... kah3


do you agree when "seego-ego lelaki , keras lagi hati wanita" ? if can , i would like to "like" the sentence thousands time ... ego dan keras hati ,,,,, maybe it's me .. sekarang saya seorang yg keras hati dan ego yg teramat tinggi . tak percaya ? dengan Lee MinHo je saya tak ego sebab dia tu ,, omw ! caring sangat .. hahaha ... pengakuan berani mati dari pihak tertentu _syahirahyunaego_ , amekaw !!



p/s : story tak panjang coz I'm not ready to tell . just you need to know that I'm not really in a good mood . I'm trying to put all suxx problem away . and I'm trying to deny all the tears .. come on syahirahyuna , you gotta be strong .. well , I'm always cool right and that's my way .. say peace and a really good morning ..





*gambar di dah lama taken , tapi baru hari ni kalut nak letak