hari ni 'abang' keluar dengan mereka !! kah3



hebat sungguh hari ni 'abang' bergay dengan 'pondan' . kah3 .. untunglah orang ada kekasih ni kan ? semuanya nak belanja . tapi saya yg tak de kekasih pun org sanggup belanja . cool jugak tu kan ? terima kasih pade 'abang'(saya) , 'pondan'(amer) , Fakhira a.k.a mummy , Nazrin , Faris and who ever the hell yg saya tak kenal .   korang ni sporting , cun betul ! kah3 .. tapi agaknye kalau saya dah lame kenal korang , maybe lebih sporting kan nak merepek . betul tak Ah Fey ? walaupun dgn Ah Fey , saya tak kenal dia sangat , but how come we be so close ha ?? haha . gila merapu kan ?? saya ni jenis berkawan je dengan semua orang , buruk ke baik ke perangai kau , bukan kerja aku nak menilai . asalkan berpegang pada satu prinsip !


 "biarlah hina atau mulia seorang kawan , dia tetap seorang kawan dan jangan pernah cuba meruntuhkan kepercayaan terhadap kawan"


bukannya suruh awak ikut sikap kawan awak kalau dia tu tak sebaik mana . tapi macam mana nak cakap ?? ummm , you guys kawan jelahh .. asalkan korang okay , korang berkawan . kalau tak boleh then cuba selesakan diri korang . cool lah .. 


btw , Nasi Lemak 2.0 not bad kan ?? chinese local food and malay .. but anyway it still about 1Malaysia .. kelakar habes cerita tu ! kalau you guys rasa tak menarik then terpulang sebab gua jenis tgk je what kind of movie . kalau ye pun saya tak minat , tapi tengok jelah kan .. hahaha .. 






> motiff saya nak beli coklat pun nak tangkap gambar kan ?? ;)









> teruk betul la 'pondan' ni . kah3 .. ade plak girls 2 orang gelak kat dia . haha . saya pun naik malu .




> motiff orang suka snap dekat eskalator ??  




> this is my mummy a.k.a fakhira and me .. well we are comel . kan ? 




> takasima memerlukan model kereta dia .. ??




> this is the owner of the blog . the most complicated and open person . *saya tak suka org ambil gambar saya - segan*




> she is cute than me . jealous ouh tgk org comel .. tapi saya bersyukur dengan kehandsomeman yg saya ada ... lolx
























> Faris & Fakhira .. sweet FF .. sila jaga Fakhira saya baik-baik . kalau tak saya bagi patah hidung awak ! warning doe ! hahaha . 




i swear this is true . sebagai perempuan yg meningkat dewasa , saya tak dapat lari dari perasaan itu . mustahil sifat ingin memiliki dan dimiliki tak de dalam diri sendiri . tapi saya cuba pertahankan diri dari terjebak dengan bercinta . sebab saya nak sambung study , saya nak jadi orang yg berjaya dan paling penting saya nak BMW saya tu ! hanya tu yg mampu membahagiakan saya . saya adalah car's lover so saya akan sayang kereta lebih dari lelaki ! wkakaka .. "kau tak jeles ke tengok orang lain bercinta?" -bohong kalau saya kata tak tapi saya bahagia melihat kegembiraan mereka- "kau tak nak ke berpaut pada seseorang?" - biar Tuhan yg tentukan segalanya . saya hanya mampu memendam dan menyimpan perasaan serta merancang tetapi Allah yg menentukan segalanya- 




p/s : tak percaya ? then how am i goin to believe you pulak ?? hahaha ... hidup mesti cool baru stylo babe ..
good early in the morning peeps .. greetings 



Comments

Popular posts from this blog

best kalau ada ABANG kan ??

Eh, terus bermimpi??

Gastrik kembali !!