hari ni 'abang' keluar dengan mereka !! kah3



hebat sungguh hari ni 'abang' bergay dengan 'pondan' . kah3 .. untunglah orang ada kekasih ni kan ? semuanya nak belanja . tapi saya yg tak de kekasih pun org sanggup belanja . cool jugak tu kan ? terima kasih pade 'abang'(saya) , 'pondan'(amer) , Fakhira a.k.a mummy , Nazrin , Faris and who ever the hell yg saya tak kenal .   korang ni sporting , cun betul ! kah3 .. tapi agaknye kalau saya dah lame kenal korang , maybe lebih sporting kan nak merepek . betul tak Ah Fey ? walaupun dgn Ah Fey , saya tak kenal dia sangat , but how come we be so close ha ?? haha . gila merapu kan ?? saya ni jenis berkawan je dengan semua orang , buruk ke baik ke perangai kau , bukan kerja aku nak menilai . asalkan berpegang pada satu prinsip !


 "biarlah hina atau mulia seorang kawan , dia tetap seorang kawan dan jangan pernah cuba meruntuhkan kepercayaan terhadap kawan"


bukannya suruh awak ikut sikap kawan awak kalau dia tu tak sebaik mana . tapi macam mana nak cakap ?? ummm , you guys kawan jelahh .. asalkan korang okay , korang berkawan . kalau tak boleh then cuba selesakan diri korang . cool lah .. 


btw , Nasi Lemak 2.0 not bad kan ?? chinese local food and malay .. but anyway it still about 1Malaysia .. kelakar habes cerita tu ! kalau you guys rasa tak menarik then terpulang sebab gua jenis tgk je what kind of movie . kalau ye pun saya tak minat , tapi tengok jelah kan .. hahaha .. 






> motiff saya nak beli coklat pun nak tangkap gambar kan ?? ;)









> teruk betul la 'pondan' ni . kah3 .. ade plak girls 2 orang gelak kat dia . haha . saya pun naik malu .




> motiff orang suka snap dekat eskalator ??  




> this is my mummy a.k.a fakhira and me .. well we are comel . kan ? 




> takasima memerlukan model kereta dia .. ??




> this is the owner of the blog . the most complicated and open person . *saya tak suka org ambil gambar saya - segan*




> she is cute than me . jealous ouh tgk org comel .. tapi saya bersyukur dengan kehandsomeman yg saya ada ... lolx
























> Faris & Fakhira .. sweet FF .. sila jaga Fakhira saya baik-baik . kalau tak saya bagi patah hidung awak ! warning doe ! hahaha . 




i swear this is true . sebagai perempuan yg meningkat dewasa , saya tak dapat lari dari perasaan itu . mustahil sifat ingin memiliki dan dimiliki tak de dalam diri sendiri . tapi saya cuba pertahankan diri dari terjebak dengan bercinta . sebab saya nak sambung study , saya nak jadi orang yg berjaya dan paling penting saya nak BMW saya tu ! hanya tu yg mampu membahagiakan saya . saya adalah car's lover so saya akan sayang kereta lebih dari lelaki ! wkakaka .. "kau tak jeles ke tengok orang lain bercinta?" -bohong kalau saya kata tak tapi saya bahagia melihat kegembiraan mereka- "kau tak nak ke berpaut pada seseorang?" - biar Tuhan yg tentukan segalanya . saya hanya mampu memendam dan menyimpan perasaan serta merancang tetapi Allah yg menentukan segalanya- 




p/s : tak percaya ? then how am i goin to believe you pulak ?? hahaha ... hidup mesti cool baru stylo babe ..
good early in the morning peeps .. greetings 



No comments:

Post a Comment