*9




 go away September .
 i need October*my birthday ^^, i need November ,  i need December .
 finish secondary school and i will start my new life , my new way .
 come on , lets move forward and never look behind .
 i feel nothing and i have no idea how to win your heart again . 
maybe we should stay like this and with own's ego .
 sometimes , i feel give up . give up to be nice .
 i just want like everybody . but i couldn't .
 lets couple heart to heart so no one will never know about us .
  let i miss you forever .  
you are my spirit but you never know , you never care whateverhell i do . 
love doesn't means i really love you .
love means i care about you , i try to miss you .
i really don't want to be in love since you never love me .
is this what they call me ego ? 
do they ever know what's currently in deep of your heart ?
do they know that you love me ? 
but they know that i love you a lot .



*hidup saya sangat complicated kalau you guys , keep reading all my post . kan ? hidup korang must be sweet and romantic . maaf sebab saya takut untuk meluahkan perasaan saya . saya takut dengan lelaki . semuanya kerana Mr MMA .. hehe , naa , tak semuanya salah dia . kemungkinan saya pun ada salah . sorry oke . saya tak bermaksud untuk lukakan awak kalau awak berandaian macam tu . tak ape kalau awak jumpa dgn girls yg lagi comel dari saya  , yg lagi baik dari saya . kalau itu yg terbaik , pilih la dia . hidup saya panjang lagi yg perlu saya teruskan . i've got many things to do than fallin in love . seriously , saya tak perlu awak lagi . sekali saya dah cuba lepaskan awak , awak pergi jauh-jauh okay . jangan biarkan hati seorang perempuan terluka lagi . saya sayang awak .. tapi tak macam dulu lagi .




*ingat lagi kan . gambar first awak bagi saya . tengah malam plak tu . hahaha . awak ni tak hensem lah . kah3





hidup kini tertumpu terhadap pelajaran , MI dan barang-barang yg saya sayang .. *bila la nak drive BMW ni ?? ngeh3 ,, berangan sokmo ^^, 




No comments:

Post a Comment