Posts

Showing posts from September, 2011
saya memang ego pun sebab tak cuba faham perasaan orang . hah , padan muka kau .. haha .  fatin , diana , asyran , lynda , maz  fatin , amira , nusrah , syera , ecah , kyra , titi saya rindu koranglah  i need you guys right now . saya sedang takut nak hadapi SPM ni . saya perlukan semangat dan dorongan korang .


p/s : mana oh mana jejaka yg selamatkan saya tu ? dia tak pernah muncul selepas 2 kali selamatkan nyawa saya . saya terhutang budi dgn awak . tolonglah muncul dan tunjukkan diri awak . tapi peristiwa tu menakutkan 

the best damn thing yg membahagiakan saya is Lee MinHo , DSLR , BMW , hotwheels car and food .. ouh saya boleh jadi gemuk !! kah3 .. 

*facebook dah boringkan .. so main games je lah ... bye stupidas , cutest .. 

*9

Image
go away September .
 i need October*my birthday ^^, i need November ,  i need December .  finish secondary school and i will start my new life , my new way .  come on , lets move forward and never look behind .  i feel nothing and i have no idea how to win your heart again .  maybe we should stay like this and with own's ego .  sometimes , i feel give up . give up to be nice .  i just want like everybody . but i couldn't .  lets couple heart to heart so no one will never know about us .   let i miss you forever .   you are my spirit but you never know , you never care whateverhell i do .  love doesn't means i really love you . love means i care about you , i try to miss you . i really don't want to be in love since you never love me . is this what they call me ego ?  do they ever know what's currently in deep of your heart ? do they know that you love me ?  but they know that i love you a lot .



*hidup saya sangat complicated kalau you guys , keep reading all my p…

update lagiiiiii ....

Image
Greetings everyone yg comel-comel ...

saya rindu korang semua termasuk blog yg dah berhabuk sikit ni . sorry sebab sibuk dgn Trial SPM selama 3 minggu . susah betul soalan Trial baq ang ! tapi if dah baca dan berusaha , tawakkal kepada Allah je lah kan . moga-moga dapat results yg okay .. banyak sgt story nak mory kat korang , but seriously saya dah lupa date nye .. tak lengkap 1 story without dates .. can't be memories right ? *date tu ada,tapi malas teramat nak menaip* ^^, ... well , dah ada diary , so malas gila lah nak update kat sini . wthhhell with function diary ?? sama macam blog but blog is too annoying ! kan kan kan , hahaha . tapi serious cakap i never talk back about all of you in my diary , if i want , then i will talk in front of you .



maybe life is not easy and good as we thought .. sometimes , we'd face too many difficult things and make us  cry and give up .. lets get drunk with moments that brings you down like an ugly faggot ... kah3


do you agree when "…

hari ni 'abang' keluar dengan mereka !! kah3

Image
hebat sungguh hari ni 'abang' bergay dengan 'pondan' . kah3 .. untunglah orang ada kekasih ni kan ? semuanya nak belanja . tapi saya yg tak de kekasih pun org sanggup belanja . cool jugak tu kan ? terima kasih pade 'abang'(saya) , 'pondan'(amer) , Fakhira a.k.a mummy , Nazrin , Faris and who ever the hell yg saya tak kenal .   korang ni sporting , cun betul ! kah3 .. tapi agaknye kalau saya dah lame kenal korang , maybe lebih sporting kan nak merepek . betul tak Ah Fey ? walaupun dgn Ah Fey , saya tak kenal dia sangat , but how come we be so close ha ?? haha . gila merapu kan ?? saya ni jenis berkawan je dengan semua orang , buruk ke baik ke perangai kau , bukan kerja aku nak menilai . asalkan berpegang pada satu prinsip !


 "biarlah hina atau mulia seorang kawan , dia tetap seorang kawan dan jangan pernah cuba meruntuhkan kepercayaan terhadap kawan"

bukannya suruh awak ikut sikap kawan awak kalau dia tu tak sebaik mana . tapi macam mana nak c…

baru hari ni kalut nak cerita raya baq ang ..

Image
[ JUMAAT : 26.08.11 ]

lepas je balik sekolah , saya baru kalut nak kemas beg baju dan segala bagai padahal mak dah suruh siapkan semuanya malam tadi . tapi biasalah saya kan suka buat kerja last minute . ayah cakap bertolak lepas dia habes solat jumaat . then , kitorang pun keluar rumah ambil ayah kat pejabat dia sebab kereta lagi satu nak letak kat pejabat . so kitorang pun bertolak ke kl dalam pukul 3 ptg . lepas tu singgah Genting Sempah dan beli GCB bag ang ! hahaha .. tapi kitorang berbuka kat Gombak sebab dah pukul 7 lebih . nampaknye tak kesampaian berbuka kat umah Cik Nah ...






angah pula balik kerja dalam kul 10 malam . makan punya makan , dah dekat kul 12 lebih , ayah ajak gi Uptown . jeng-jeng saya pun nak ikut kan . sesak sioot ! punya la ramai . dalam hati fikir , dorang ni tak reti tidur ke , dah la nak sahur lagi . tapi who cares kan ? haha .so ayah , Cik A , angah , saya dan wife . jalan pun terpaksa pegang baju ayah sebab takut hilang . saya kan budak-budak lagi . waka…

Im just drop by for 5 minutes

i will not take long time to post . totally Im insane right now and bad mood since i loose him forever .. Raya , Trial and whatever the hell , i will not post it for sucked time . like i have nothing and write nothing . i will story to you once i have finished my Trial . *if i just remembered*



i am just broke down ! crying !!! and i love you ... seriously , Beby ... i need you !!