post akhir sebelum zZzZz .....

huarghhh , keletihan melanda setelah 9 jam di dalam kereta . bapak lameee hari ni ! mane tak lama , ade accident la , hujan lebat di Rawang and singgah makan lagi .. esok sekolah ! eh , no . paling penting is esok P U A S A !! yeayyy , akhirnye sempat jugak berpuasa tahun ni .. Alhamdulillah . ok , balik hari tu . teramat happy , bengang and ketawa . happy sebab dapat jumpa kembar i yg comel sikit dari i , i comel banyak ! hahaha . and happy lagi dapat jumpa sifu aku yg amat dihormati . seorang yg berpengalaman dalam bidang ini .really thanks to you  Ab Aziz and kembar Fatin Lumiere yg sudi jadi model i . ngee ~ .. happy lagi sebab dah tahu tips nak jadi macam sifu . lagi sekali happy sebab wife aku ikut balik kg sekali . lupa lah nak belanja kau milo kan bebyhh >??! nak happy lagi sekali ye sebab tengok senyuman dan gelak tawa mereka yg panjang lebar ...


bengang is because lu tiru gua . kalau orang lain tiru gua , gua tak ambil tau . tapi kalau lu , lu bikin gua panasss . ape gua buat semua lu buat . apa gua nak , semua lu nak . apa gua cari , lu pun sibuk cari . mana gua nak pergi , semua lu nak booking gak . sekarang gua ada kekasih , lu pun sibuk ada gak ? lepas ni apa lagi lu nak kasi sama dengan gua ?


ketawa sebab aku suka ketawa setiap masa . ketawa itu mengubat hati yang lara . yes mengubat hati yg lara sebab "lu" yg tiru "gua" tu lah .. hahaha . ok , mix it . aku bengang+ketawa . bengang sebab kita sama dan ketawa sebab kita banyak chemistry walaupun aku anti-kimia . faham ? tak faham , okay  maksudnye , aku dgn kau banyak persamaan kan ? itu pun kalau kau perasan kan si gemuk . well i just guess that you still gemuk like that night . hehehe . sorry sepatutnye aku pun turut ejek kau gemuk . tapi ego kan ?



hari ni semakin tamat . 3 minit lagi dah bulan Ogos . 2 minit lagi . Encik MI , saya minta maaf sebab mengungkit kisah kita dalam blog ni . sebab saya tak tahu nak luah kat sapa . biar pun orang baca , tapi orang takkan tau betapa sukarnye saya hadapi perangai awak dan saya yg kadang-kadang complicated kan ? ok dah 12 tepat.. *saja kira waktu* kisah kita sangat complicated kan ? semoga hubungan kita kembali ke arah kedamaian .. i just wonder how long i have to wait again ?



p/s : sorry Encik Afy sebab tak balas mesej sebab tiada kredit dan malas nak type msj dah sekarang .

p/s : katil dah panggil tanda suruh bermimpi dgn Beby . so gua mau tidur and good nites peeps


^^,



Selamat Berpuasa dari saya sekeluarga di Kuantan , Pahang 


No comments:

Post a Comment