i will miss my blog and you !




yesterday :
Kuantan ----------- Kuala Lumpur




today :
Kuala Lumpur ------------ Taiping




tak dapat join konvoi ramai-ramai esok dengan superbike doe ! rugi-rugi . well tak dapat post panjang kali ni . kejap lagi dah nak bertolak . tunggu budak-budak ni bangun . ada yg tak mandi lagi . tapi bila madam Azizah dah bising , habeslah ! sampai Taiping nanti pun dia bising . wakakaka . so budak-budak , cepat bangun !! *dorang tak dengar pun*



so saya nak wish pada blogger-blogger semua selamat menyambut Hari Raya Aidilfitri dan selamat menyambut Hari Kemerdekaan Malaysia . duit raya jangan lupa kasi kat orang tau ! paling penting kibarkan bendera anda . to Spm student !! raya, raya jugak , tapi ingat , lepas tu Trial doe ! saya doakan supaya kita semua mendapat keputusan yang cemerlang . semoga tenang menjawab dan hopefully , soalan senang kan babe ! hahaha . gua pun mangsa SPM !! doakan untuk saya sekali okay .



p/s : selamat pulang ke kampung halaman . satu pantun untuk semua .



dua tiga kucing berlari ,
pandu kereta dengan berhati-hati .


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera .

No comments:

Post a Comment