yeke saya dah jatuh ??



cause i'm maybe bad but i'm perfectly good at it .
sex in the air i don't care i love this melody .



kata-kata di atas tu tiada kena mengena dengan apa yang aku nak story .
tiada unsur lucah dlm blog ni . b a h a y a ! ! !



ok tak nak bagi salah faham lagi . itu lagu Rihanna lah .. tajuk ape ek 
aku lupa dah !
baru je nyanyi tadi .



story that i want to tell today .
- she's got a love like woe -
new song love like woe by The Ready Set .
korang dah tengok penyanyi dia ?
aigoo ! hensem banget ! . hehehe .



















ok , boleh la tu kan . comel la jugak .. hidung dia tinggi !
aww , sukenyee .. hahaha
tapi terpaksa aku reject . sebab dia tindik hidung !
geli doe aku tengok ... 
MI aku jugak yang paling hensem kan ?
mengaku jelah korang semua ok .
hehehe .



" based on psychologic study , a crush only lasts for a maximum of 4 months . if it exceeds , then you are already in love "



if exceeds than 4 months , am already in love ?!
aigoo !! biar betik bak kata mira ..
sekarang ni bukan 4 saat , 4 minit , 4 jam , 4 hari , 4 minggu , 4 bulan ..
almost 4 years !!
jap nak kire balik ....... oh yes baby , dah nak masuk 4tahun .. hujung tahun ni lah kan ?
omo !! 


tapi , tapi , tapi dan tapi
aku tetap kena lupakan perasaan ni .
sebab aku kan dah ada MI dgn B ...
with them , aku nak marah pun tak jadi .
happy all times ...
cause even they are not besides me , i still feel them ..



can i have niece like her ? heee ,,, omo , dangsin-eun neumo gwiyeou ... !!







p/s : ramai member dah start jadi model ? motiff ape ni ? hahaha .. dorang tu cantik . gua kan huduh !! *hee , menangis sekuat hati*

p/s : malam ni and esok ade class .. ashhhh ,,, kalau give up , then am goin to fail !



No comments:

Post a Comment