PLKN punya hal ...




utk sedia maklum , pelajar 5 Sains sorang tak datang smlm . sorry che gu and kawan . saya sakit kepala tahap tertinggi 
dan masa tu terfikir , esok sempat lagi tak tengok matahari ?
sebab dah melampau sgt sampai ..........
pagi tu , mak ajak gi klinik . dalam hati berat nak pergi .
sebab aku tau doktor nak cakap apa . dan ubat apa yg aku dapat .
tapi mak pujuk suh pergi sebab takut kali ni jawapan berbeza .
come on la mak .. bukan tahap nak jalan lagi .
bak kata doktor , migrain ni . tak pun makan tak teratur .
wpun sbnarnye dalam hati pun cuak !
tapi yakin lah dalam diri tak de ape berlaku .
but if  ,, kite terima jelah kan ?
sampai kat pintu klinik tu aku cancel !
tak nak jumpe doktor . sebab aku tak nak lah !
then , mak ajak gi makan kat Tg.Lumpur .
nasi lemak , roti bakar and teh tarik .
ntah kenapa aku tak jumpa lagi selera yg kena dgn selera aku kat kuantan ni .
manis ! tu je aku mampu cakap .
yelah , sebab aku dah biasa pedas sejak kecik .
tapi tu tak jadi masalah sebab aku kan jenis 'pelahap' je !
habes makan , dengan berat kepala ikut mak pergi Mega .
teman mak cari kain and barang angah .
terserempak dgn budak comel !
OMG ! pretty girls .. Tasha .
heee , comel sgt .. siap main auchakk lagi dgn dia ..

malamnye , org lain kecoh fasal dpt plkn .. aku pun dgn bangganya nak check !
sebab mana tau kot terpilih ke kan .
excited smcam ! haha . sebab aku dah lama nak plkn ni .
cuma masa tu umur tak mengizinkan lagi .
hehehe .
kalau tak dapat panggilan 1st , aku tak nak penggilan seterusnya .
sebab aku suka panggilan pertama .
so i check online and macam lahabau !
database errors . wak luu !
hang terus !
send sms 2 kali .. smpai pagi buta aku tak dapat jwpan .
last last , ayah buat ..
so otw ke sekolah dgn harapan aku dpt plkn ni .
dengan tersenyum nak sampai pagar school .

pergi sekolah diorang kecoh lagi ..
haish , naik jeles aku dgr ni !
dpt plkn !dpt plkn !
ok short story !
balik tu ayah suh tgk mesej  .
dlm hati dah terasa nak lompat tinggi tinggi .
....................
.................











ok . gua faham ! -,-
setakat tu je .

*takde mood dah*



p/s : nak post lagi satu tak ? hehehe .
nantilah ..




No comments:

Post a Comment