baru 5 hari tak update , dah rasa sebulan ..



what started out as a simple altercation
turned into a real sticky situation
me just thinking on the time that am facing
makes me wanna cry



semalam ade program Bahasa Melayu .
ramainye member yang terlibat .
perempuan yg tingal dalam kelas , me , ira and fatin .
laki ? perghh , ramai ..
then waktu pj , laki gi main bola sepak .
girls ?
aku minta kat cikgu nak main bola jaring .
firstly main dgn fatin . ira plak bace buku .
lepas tu cikgu ajak main sekali dgn dia . then bila sampai padang bola jaring
dia kata nak main bola sepak jap .
lastly , aku main sorang sorang !
pastu join ira dgn fatin berborak .


masuk kelas , engatkan boleh tidur , aigoo !
budak laki bising gila , dengan menyanyi lagu jiwang ..
lepas tu berlaku adegan tak senonoh .
hahahaha . am under 18 lagi laa .
dan hari ni aku buli lelaki lagi . huh , lama kowt rasanya tak buli lelaki !
dulu aku buli 'dia' , skang 'dia' dah takde . ...
best kan amer  kena buli ? hahaha . sampai pembaris fatin patah aku pukul kau
botol fatin pun dah kemik sane sini .






and today , mood tak elok !
semuanya gara gara flu !
sorry guys kalau lu orang rasa hari ni gua kasi lu orang sakit hati .
mian he ! gua memang jadi macam ni kalau gua tak sihat .
psst , it's not exactly fasal flu je ..... kawan kan ?
dan hari ni agak beruntung sebab tiada kelas tambahan !
hah , i already knew it . hahaha . naseb baik kan ?
esok plak tak pasti datang ke tak , sebab flu makin teruk .
hummm ......



p/s : saya rindu gila nak bergaduh dgn awak !!

No comments:

Post a Comment