boleh aku panggil kau hoiiii ???



semua baby yang lahir , mesti ada nama .
laki ke pompuan ke confirm sah mak bapak taruk nama .
tak heran lah nama apa pun ..
janji ADA NAMA 



kau engat aku ni tak dak nama ka yg kau panggil aku cm tu ?
pinjam barang aku , mintak barang aku pandai ..
nak panggil nama aku pun tak reti ?

dey thambii .... !!
podahh ,, engat muka hensem aku jatuh hati kat hang ?
 ,,, sekali hg ludah ,, jgn gatai duk jilat balik !!
pengotoq hang tau ...
naseb baik member bagitau niat sebenar hg duk mesej aku .
kalau tak free je aku kena ludah ..
siottt laa ...

so lepas ni jgn nk marah kalau aku panggil hg hoii ka , woii kaa ...
aku pun tak tau nama hg lepas ni ...


tapi tolong beradab so panggil nama aku elok elok dan baru aku panggil hg elok elok balik ..


notes : aku tengok muka hg pun naik meluat hg tau ,,, cuma sebab status hg yg macam ni jee aku tak dapat sound hg ...

*kedah malii gara gara juvana tadi . hahaha



i love you lah ayam ... you comell ...




No comments:

Post a Comment