Posts

Showing posts from June, 2011

boleh aku panggil kau hoiiii ???

semua baby yang lahir , mesti ada nama . laki ke pompuan ke confirm sah mak bapak taruk nama . tak heran lah nama apa pun .. janji ADA NAMA


kau engat aku ni tak dak nama ka yg kau panggil aku cm tu ? pinjam barang aku , mintak barang aku pandai .. nak panggil nama aku pun tak reti ?
dey thambii .... !! podahh ,, engat muka hensem aku jatuh hati kat hang ?  ,,, sekali hg ludah ,, jgn gatai duk jilat balik !! pengotoq hang tau ... naseb baik member bagitau niat sebenar hg duk mesej aku . kalau tak free je aku kena ludah .. siottt laa ...
so lepas ni jgn nk marah kalau aku panggil hg hoii ka , woii kaa ... aku pun tak tau nama hg lepas ni ...

tapi tolong beradab so panggil nama aku elok elok dan baru aku panggil hg elok elok balik ..

notes : aku tengok muka hg pun naik meluat hg tau ,,, cuma sebab status hg yg macam ni jee aku tak dapat sound hg ...
*kedah malii gara gara juvana tadi . hahaha


i love you lah ayam ... you comell ...



and suddenly i'm stymied . . . .

Image
maybe i regret everything i said  no way to take it all back  now i'm on my own  how i let you go i'll never understand .....
never understand for something ridiculous that i do .

oh what a stupid things . . and why should i keep all these ? for a long time i wait and just wait . even i sad for a while , but it never works . i still miss you . miss our relationship .

and for the last word from you .  i stucked ! confused . are you just joke or maybe you are serious ? if serious , then i know how much you really hate me .
did you really hate me ? i never mad at you or anyone . i've had forgot everything which cause this conflict . if you want , i will ask for your pardon as you will be back like before . but i can't . . coz i don't know why i'm so scared to talk .


and now i will stop . stop loving you .  stop missing you . stop taking care of you . and stop waiting for you .
just i wish you and me will happy as we are childish before . please . i'm not asking for more . accept me as be…

sepanjang cuti 2 minggu . . . . .

cuti ni gua balik perak only for 2 days  then berhijrah ke KL ..
> Kungfu Panda 2 at KLCC > Pirates of Caribbean at Wangsa Walk Mall
thanks to my beloved angah , kakak and my wife . hehehe si makcik karipap .

photo kat i-city later gua updatekan ok . .
malas nak upload buat masa ni .
teknikal gua ada problem .


:)



teruskan memberi alasan . shitt kau !

hey pompuan yg tak sdar diri . teruskan memberi alasan oke . ohh , aku lupa . kau tuh tupai . boleyh loncat sana sini kan ? tape , teruskan . aku akn lihat dari jauh . sejuah mane kau boleyh tipu org terus menerus . lambat laun kau akn tersungkur ke tanah yg nyata jugak . ingat lah , once kau cmnih . balasan nye lagi teruk kau dpat tahu . tape lh , taiping nih kecik ja pun . semua maklumat aku nak senang je dapt . kau tuh childish lagi . so , kalu nak buat something pun jgn smpai pijak kepala sendri . kesian tgk kau . nak pasang kaki ? buat lah . tapi ingatlah wahai wahai dua ekoq syaitan laknatullah nih - nua & shahir azli . kalu korang berdepan nan aku nnty . aku akn make sure , korg balik dgn buah tgn . aku kan baik , siap bg saguhati lagi . ingat lh sebelum berpantang maut . fizikal korg tuh sempurna , jgn lh smpai balik rumah nmpak cacat . 
salam |36

perangai kau cam cilaka lah weyh . kau dah conteng arang kat muka aku . fuck ***

aku dah lama sabar dgn kau . tapi skrg aku memg betul dah ta tahan perangai kau . tgk kau menghina aku , mengaibkan aku . ape salah aku weh ? besar sgt ke hah ? kau ta puas hati ape ? nasihat orang bagai . diri kau tuh dah cukup sempurna kah ? hey , pliz . hidup kau tu pun still bawah ketiak mak kau tuh lagi oke . aku bullshit ? yah , that's me . puas hati kau ? i hope u'll happy with your every single words oke !!! menghina lh lagi . kutuk lah lagi oke . aku tak kesah . sebab itu bukan salah aku . aku tersentap ? sorry sikit yah childish . aku bukan tersentap tapi malas na layan dgn perangai kau yg terlbih childish tuh . patut lh senior kau pun suruh aku jauhkan diri dari kau dulu . sebab kau nih kuat mengkhianati orang . please lh , sekarang kau kt atas . tapi ingat , esok lusa kau jatuh jugak ke bawah . mase tuh kau baru tahu langit tinggi ke rendah . sementara kau nak capai tahap matured kau tuh kan , pegi lah byk berdamping dgn orang yg lbih tua oke , bukanny…

goodbye to you my trusted friends . .

this is the last . the last week that i will be with my trusted and crazy friends the last post , the last chatting  hummm , , its okay i will survive
ok i'm goin to miss you  miss everybody , miss him , miss her and miss them especially is him . . LMH promise i will only dream about you  no one else . 
then , i'm goin to study , study and study .  its for my future . my better life with him . lolx please pray for my happiness and my success

i don't know what to say just i will miss you guys . 
goodbye to you my trusted friends love you forever .
and also my beloved Ainin Azhar . . . hahaha



sabar . . . .

well hello to readers . .  a very good morning . oh yes , its early in the morning in Malaysia . 0150 am i don't breakfast yet . lolx

i found something that . .  ok i'm not surprise again .  just a bit . . 

if you have  twitter then read this  b a l a
as muslims , , ISLAM , gua rasa nak marah kalau ada yg hina Nabi Muhammad S.A W  hina ISLAM . 

*i'm crying and regret with all these . Ya Allah , Kau tunjukkanlah kebesaran Mu terhadap mereka Ya Allah .
Allahhu Akbar !!!
*aku tak pedulilah yg bikin kecoh ni islam ke ape ke , bangsa lain ke . . jgn nak main main dgn agama dan bangsa . .  . . . 


mood : kalau gua jumpa , gua senyum memanjang dgn lu sbb gua rela Allah yg tentukan hukuman buat lu . . 




:(

i'm not surprise . .

gua dah tgk blog+blog+blog  banyak sgt blog yang gua follow gua tgk ade satu topik menarik . gua pun bukak .

'aku tak ada dara' gua tak surprise langsung dgn statement dia . sebab bagi gua , bukan dia sorang yang tak ada dara . ramai lagi yang tak ada dara kat dunia ni .  tu yang dah kawen pun tak da dara ?? ok , bagi lelaki mungkin dara tu penting . mahkota seorang wanita .
tapi dari komen yg gua nampak . masyarakat kutuk dia , hentam dia tanpa belas kasihan . gua mau tanya , lu duk hentam dia , lu ada tau ke kisah sebenar dia ? ada lu tau kesah hidup dia ?? family dia ? jawapan lu mesti tak da kan ? so , kenapa lu nak hentam dia ? mungkin hidup lu lagi sengsara dari dia kowt ? gua bukan nak backup dia .

just . . oklahh  gua kasi lu satu link . gua sokong sgt lah dgn blogger ni . Terfaktab

gua rasa bersalah gak sebab dari ape yg gua lihat blog orang lain tu gua ada perli dia . tapi gua bukan perli kaw kaw . gua cuma rasa terkilan sikit dgn sikap dia . lepas tu gua fikir balik . gua sapa nak judge dia …
i just don't know what to say . i'd been so moody lately . everything is wrong and never perfect . what is really happening ?
yes , i'm lonely down here without him , her , them .  no more sounds of their laughing . i just missed my old story . when i was kid . . 

i don't wanna be adult , don't wanna grow up . i wish i could stay like a child playing with her toys .  i can eat a lot of chocolate . i can make everyone happy .
and i realize as i grew up , did i make everyone happy ? or maybe i said something that hurt anyone ? i'm not like before . and now i have a lot of trouble with all .


just leave me alone , i don't wanna get you hurt anymore .  i am t i r e d with myself .  i couldn't do what you want .




notes : aku sedang merepek . . haish , , hidup kena cool kan ?? okbye 



:)