tak payahlah nak ber'angkat-angkat' ni ....




gua tak pernah anggap lu adek 'angkat' gua .
setakat lu junior , wa anggap lu adek .
tapi gua tak pernah lepas cakap lagi yg lu ni adek angkat gua .
kalau gua tahu lu nak paksa-paksa gua macam ni
gua takkan kasi nbo gua kat lu lah dulu.
kalau lu rasa nak gua jadi kakak lu , so better jangan nak paksa gua.
bukan darah daging gua , so suka hati gua lah nak buat apa pun .
sorry , gua bukan macam ni dgn orang lain .
tapi gua macam ni bila ada lu paksa gua jumpa lu .
gua tak nak means tak nak .


*i'm not a best sister when you force me to do something i don't want*

faham ?
tak faham ??

aku cakap , aku tak suka orang paksa aku jumpa kau . sebab aku tak kenal kau pun . aku sombong ??
kau ade masalah ke ?? takkan ?
so diam sudahla . 
nak remove aku ?? silakan . . lagi gua suka .
tak perlu layan lu lagi . 




get out !!


notes : mood nak marah lahh , , nak paksa paksa aku . 
notes : sorry , post ni hanya utk adek 'angkat' gua yang mengada ngada . 



aku tak tau arr nape aku tak suke kau . . sorry again iwan !!


No comments:

Post a Comment