salah aku , salah kau jugak !!





weyh , aku tak faham arr .
pe masalah kau sampai nak block block aku ?
kalau sebab kesalahan dulu .
come on laa . . lupa kan . dah 3 tahun berlalu pun .
aku dah lupa kan semua tu .
cuma aku tak tau nak kata tu salah sapa ?
sebab kau tak pernah bagi aku ruang nak explain .
once kita dah berbaik , tiba tiba , kau sengaja buat hal lagi .
kau jual nbo aku kat kawan kau
lepas tu kau sibuk duk marah aku layan kawan kau .
so what ??
yang nak marah kenapa ?
aku boleh mesej , call sapa sapa yang aku nak .
kenapa kau nak marah ?
ada aku larang kau simpan gambar perempuan tu dlm phone kau ?
ADA ??

aku nak exam tahun ni weyh 
tolong lah jangan nak bebankan aku lagi .
buanglah sifat ego kau yang tinggi menggunung tu .
sebosan bosan aku dgn sikap ni
aku tetap ________ kau tahu tak .


sejak aku dgn kau bergaduh for the first time tu ,
aku tak tau macam mana aku boleh ada hati kat kau .
erghh !! bodoh gila lah aku sebab simpan perasaan tu kat kau .
*bodoh pun aku admire dia gak*
haishhh
mungkin sebab aku caring terhadap kau .
sebelum ni kita baik jee okay .
tak de hal pun . 
tapi sejak kau tahu fasal yang aku dah tertengok gambar perempuan tu
kau terus marah .
kenapa ?

yang aku tengok tu gambar PEREMPUAN dan bukannya LELAKI
sebab dia tu girlfriend kau ?
so ? kau engat aku jeles ke ?
derrr , aku tak pernah jeles la .



tapi sejak gaduh , kau buat aku risau , risau yang kita takkan berbaik lagi .
sejak tu timbul perasaan sayang gila kat kau .




tolong lah jangan berteka teki lagi dgn aku . 
bila aku betul betul depan kau 
kau buat bodoh . 
ok fine , aku ego bila kau tegur aku
kau pun ego bila aku tegur kau
dah tu macam mana nak berbaik ?












p/s : tak tahu nak buat apa . . . . kalau kau tahu blog aku ni lagi bagus ! biar kau tahu apo aku rase terhadap kau !!
















syahirahyuna is fallin in love with the last capital of M and I  . . opps 





mornink peeps 



No comments:

Post a Comment