nur kasih the best loving movie !!







hari akhir sekolah 27 Mei 2011 
aku gi tgk Nur Kasih dgn Amira and her family .
thanks bangat ya kembar sebab sudi ajak saya sekali .
mwwwuaahhh , sayang awaklah botak . haha


hah , gugur jugak airmata . bajet dari rumah yg aku takkan nangis tgk movie ni
tapi , tapi , tapi , aku tak boleh elak
haaa , kembar pun sama kan ?? 
tgh dok syok syok tgk movie , dgr bunyi hidung macam menangis !
aku agak dah , minah ni confirm menangis . olx , . . betul !!
lastlast aku pun kesat airmata aku sendiri . haha
tapi lagi over mamat dan minah belakang kitorang . menangis bukan  main .






thanks a lot yeah mira . . 



btw , mak dgn ayah still silent !! lolx  . 
kelakar plak tgk orang tua bila merajuk .
semua ni gara gara mancing lah punya fasal . 
hahhaha , , lucu arr . 
"mak , nanti adeq nak belajar drift and kona lipat macam mak oke "




p/s : boring lah duk umah . . . tak tau nak pergi mana . . 
tgk korea la puas puas . haha
byebye



No comments:

Post a Comment