hari ini hari ahad lagi ,. . .





pertama kali aku beli baju warne merah !
ouh damn , entah kenapa yang tu gak aku pilih 
sedangkan putih tu dah better .
mungkin ade sebaliknye kalau aku tak plih putih
putih tu cantik , suci , , aman
but , merah is something like fiercer 
bak kata syapiq : syasha fiercer (shakira)
it also nice what . .
tapi kelakar kowt  , tak pernah beli merah 
tibe tibe tukar angin lak
hahahaha



kalau pilih pink , ade orang tu bakal gelak dan 'puji' aku lak
haha , so malas arr nak amik pink . 
kan nenek ?? awak suka menganjingkan kalau berkaitan pink dgn aku ??
biasalah kawan kan , bergurau tu memang tak pernah lupa
even kadangkadang gurauan tu 'makan dalam'
but , ade aku kesah ?? haha
hidup kena cool dan happy .
so perli la banyak banyak
i don't give a damn , i will smile and laugh as you guys happy . 
*there's no more tears in mylife*


hah , start isnen sampai khamis ni exam berlangsung lagi .
cepatla habes kan ?? boleh relexx lagi .lolx
so wish me luck nak face subject killer .



notes : acc facebook aku dah deactivated  so tak payah la cari ape ape dalam fb . minggu depan baru aku active kan balik 
sebab : i got own reason and not only coz exam . hati perlu ditenangkan balik . jiwa nak diperbaiki lagi . ego perlu dinormalkan semula . emosi dah lintang-pukang . nak focus and kejar ilmu sampai mati .. 





*blog tetap aktif , insha Allah . . 



as usual , stay cool and 'piece' . regards from me syahirahyuna a.k.a cicak (lizard pokke)
lolx


:)



No comments:

Post a Comment