Happy Mother's Day




hari ini hari ibu
ma , adek nak ucapkan selamat hari ibu kat ma
selama 16 *tak tahu bape bulan*
hehehe

untuk sepanjang berbilion saat tu , 
mustahil sebagai seorang anak
adek tak pernah buat salah dan silap kan 
mustahil adek tak pernah buat muka dan tertinggi suara dgn ma
mustahil adek tak pernah ikut setiap perintah dan nasihat ma




















insha Allah , adek akan cuba penuhi setiap permintaan ma
dan adek akan cuba sedaya uapaya untuk berjaya dalam hidup
i just need your restu and doa to make my life better




Happy Mother's Day to my beloved mom Azizah Ibrahim , Shahirahman Salehuddin , Rafi Rafisyah , Mai Sal Ibrahim  , Wan Tijah Wan Mahmud , Marzatul Dashima and tok mah 

dan mungkin ada lagi mak mak yang lain kan , yes especially 3 mak di kampung , makdak , maktam , maklang  
dan maklong , makngah , makjang , makciknah , 

mak zah , mak ros , cik aty , and semua mak di dunia ni



tetap sayangkan semuanya .




once again , Happy Mother's Day 










p/s : esok sukan !! tak sabar !! haha

p/s : rindu kat sekolah BJ 



byebye

No comments:

Post a Comment