emosi exam tak datang lagi . . .




 esok esok esok
berapa hari bulan ?
10 Mei 2011 
tapi tak kesah sebab exam S I V I K je .
11 Mei baru la kalut . .
baru sibuk nak menagih kasih sayang dengan buku .
bari sibuk nak menyatakan perasaan terhadap buku .


*akulah tu . 


suka study last minute dan tak suka study balik bila sampai sekolah .
orang tanya , kau tak risau ke ? dah la tak pegang buku .
mai sekolah siap nyanyi , sembang , ketawa .
macam tak prepare langsung .


aku tak suka la mai sekolah terhegeh nak tengok buku .
aku suka ketawa sebelum exam .
sebab menenangkan jiwa aku .
btw , buat aku terasa yakin nak jawab .


*kalau sambil exam bw mp4 dengar lagu tak boleh kee ??
kan sumber inspirasi nak jawab exam .

serious betul ! aku dah buat banyak kali termasuk time PMR dulu
perghh , relex je jawab . 

macam tak de gangguan . sebab aku tak dengar orang panggil aku . 
hahaha . 


mungkin kali ni aku takkan buat lagi .
*baik*


so maybe aku tak online facebook guna lappy .
tapi guna handphone . 
heheh . apa la sangat guna hp kan ?
tak puas pun . 




yang bace blog ni , doakan lah aku dapat buat yang terbaik . 
and also buat member yang seumur , hehe
good luck juga buat korang , doa pada Allah banyak-banyak .
minta restu mak ayah sebelum pergi sekolah . 
*bukan waktu exam je*





oh , kalau nak tengok gambar masa sukan .  



click photo by afiey , yang ni plak photo by bazek , dan yang ni by me .  ,



oh yes , , kami keluar ke ECM kerana ada budak menuntut janjinya !! si budak pendek minta balik janji yang aku tawarkan . haha 





















heee . . pakwe saya ke ?? tak tak tak !! sebab saya jatuh cinta dgn capital A (bukan ini budak even nama dia Alif ) . 
tapi saya tetap setia kat B . . kan B , sayang u sangat sangat . 







rindu hidung you yang gah sangat tu . hahaha . . 







p/s : beli baju baru !! cantek !! haha . comel aku pakai *ketawa*
p/s : nak study ni . . wish me luck okay .
p/s : tidur dgn ibu tersayang !!
p/s : serious angau dgn capital A dan B . . . cepat la masa , nak jumpa kalian . . 






byebyebye




:)

No comments:

Post a Comment