Posts

Showing posts from May, 2011

tak payahlah nak ber'angkat-angkat' ni ....

gua tak pernah anggap lu adek 'angkat' gua . setakat lu junior , wa anggap lu adek . tapi gua tak pernah lepas cakap lagi yg lu ni adek angkat gua . kalau gua tahu lu nak paksa-paksa gua macam ni gua takkan kasi nbo gua kat lu lah dulu. kalau lu rasa nak gua jadi kakak lu , so better jangan nak paksa gua. bukan darah daging gua , so suka hati gua lah nak buat apa pun . sorry , gua bukan macam ni dgn orang lain . tapi gua macam ni bila ada lu paksa gua jumpa lu . gua tak nak means tak nak .

*i'm not a best sister when you force me to do something i don't want*
faham ? tak faham ??
aku cakap , aku tak suka orang paksa aku jumpa kau . sebab aku tak kenal kau pun . aku sombong ?? kau ade masalah ke ?? takkan ? so diam sudahla .  nak remove aku ?? silakan . . lagi gua suka . tak perlu layan lu lagi . 



get out !!

notes : mood nak marah lahh , , nak paksa paksa aku .  notes : sorry , post ni hanya utk adek 'angkat' gua yang mengada ngada . 


aku tak tau arr nape aku tak suke kau . . sorry …

nur kasih the best loving movie !!

Image
hari akhir sekolah 27 Mei 2011  aku gi tgk Nur Kasih dgn Amira and her family . thanks bangat ya kembar sebab sudi ajak saya sekali . mwwwuaahhh , sayang awaklah botak . haha

hah , gugur jugak airmata . bajet dari rumah yg aku takkan nangis tgk movie ni tapi , tapi , tapi , aku tak boleh elak haaa , kembar pun sama kan ??  tgh dok syok syok tgk movie , dgr bunyi hidung macam menangis ! aku agak dah , minah ni confirm menangis . olx , . . betul !! lastlast aku pun kesat airmata aku sendiri . haha tapi lagi over mamat dan minah belakang kitorang . menangis bukan  main .





thanks a lot yeah mira . . 


btw , mak dgn ayah still silent !! lolx  .  kelakar plak tgk orang tua bila merajuk . semua ni gara gara mancing lah punya fasal .  hahhaha , , lucu arr .  "mak , nanti adeq nak belajar drift and kona lipat macam mak oke "



p/s : boring lah duk umah . . . tak tau nak pergi mana . .  tgk korea la puas puas . haha byebye


saya takut kena buli dgn awex B O T A K !!

Image
Syahirah's Profile · Amira's Profile · Syahirah's Wall Syahirah HyunaAmira Rosdi share ? hah , takpelah , , kembar punye fasal . . takot kena buli dgn botak . . ayam sanggup kongsilah . hahaabout a minute ago · Like ·  · See friendship






*07

mungkin tiada lagi lelaki yang benar-benar
mencintai seorang wanita kerana Allah
pada zaman ini ..
tiada lagi yang menyayangi wanita ..
perasaan lelaki terhadap wanita hanyalah pada
dunia dan nasfu semata-mata ..
pergilah lelaki .... pergi ....
jangan kau pernah hadir semata-mata untuk 
mengkhianati kaum Hawa lagi ...




notes : lelaki pada zaman ini . . begitukah mereka ? thanks to kak _______ for your sharing . 



p/s : will update about having a date ... out


Who's your favorite relative and why are they your favorite?

well , i think i will keep it as secret . . hahahahaawak nak tanya apa kat saya ?

sebab aku benci janji LELAKI !!

Image

dia janji tak kan tinggal kan awak , tapi dia buat jugak tanpa ada rasa bersalah , TINDAKAN ANDA ? :) lantaklah kat dia . satu hari dia akan mati gak 'tinggalkan' aku . . cool cukup xD Wednesday at 22:32viaFormspring··Like··Smile this ☺




saya dah letak jawatan !!

hah , terkejut lah tu . . ye , aku dah letak jawatan jawatan ?? aku dah pulangkan balik senjata . cukup la seksaan menjadi askar . dah banyak peluru aku lepaskan . so , tamatlah exam midyear hari ni yey !!

tak sabarnyee nak balik rumah lama . rindukan bilik yang dah bersawang tu rindukan halaman rumah dapur yang besar (banyak makanan) rindukan keluarga yang ramai .

esok last sekolah before cuti . woootttt !! haha boleh relex jeee like usual . . stay cool :)




hari dah dekat , , hati aku berdebar debar . . nafas tersangkut seolah-olah kena pakai alat bantuan pernafasan darah luka yang mengalir bagaikan The Curse but , but , but , but


will i ____ you ?? will i ___ your eyes ? will i ____ you ? ||||||||||||||||||||||| ||||||||| ||

will you ____ me ? will you ___ my eyes ? will you ____ me ?




notes : bila kau hilang , musnah semua impian . . - bunkface notes : saya cintakan LMH . . . . muahahaha

byebye blogger






What would you try if you had no fear?

i will try to tell him that i really love him than myself . .awak nak tanya apa kat saya ?

*06

Image
[ ISNIN : 23 Mei 2011 ]

paper exam kaw-kaw punyer . chemist 2 and 3 , agama Islam 2 woo , sounds crazy kan nak jawab chemist tu . btw , oklah , aku boleh jawab daripada selalu tinggal kosong jee  pastu ade budak datang minta derma . kitorang hulur la masing masing punya duit  woot , dapat sticker 1 Malaysia . hah , boleh arr lekat kat belakang kereta . haha , bajet arr kan , sticker kecil kowt .
btw , Happy Birthday buat kembar bazek nabek a.k.a lori dan bas .  hahaha . they are Nurul Nabilah  , Nurul Bazilah
sweet 17 . . hah dah tua ! haha


*tak tahu mana satu nabek dgn bazek  . humm , confuse , luckily jam tangan tu yang membezakan . haha . korang jangan tukar jam plak !!



[ 24 Mei 2011 ]
exam hari ni 1 paper je  +math 1 .  perghh ! lagi susah dari paper 2 kowt .  siyes aku cakap soalan belakang tu aku banyak tinggal . kantoi arhh ! hahaha lantak arr , aku punyer paper . 
oh hari ni pun birthday bapok a.k.a aney .  haha , bapok dah tua , 17 jugak .  so , once again Happy Birthday to my old friends  Myra Juli…

Hyuna vs Minho

Image
lolx 


hari ini hari ahad lagi ,. . .

pertama kali aku beli baju warne merah ! ouh damn , entah kenapa yang tu gak aku pilih  sedangkan putih tu dah better . mungkin ade sebaliknye kalau aku tak plih putih putih tu cantik , suci , , aman but , merah is something like fiercer  bak kata syapiq : syasha fiercer (shakira) it also nice what . . tapi kelakar kowt  , tak pernah beli merah  tibe tibe tukar angin lak hahahaha


kalau pilih pink , ade orang tu bakal gelak dan 'puji' aku lak haha , so malas arr nak amik pink .  kan nenek ?? awak suka menganjingkan kalau berkaitan pink dgn aku ?? biasalah kawan kan , bergurau tu memang tak pernah lupa even kadangkadang gurauan tu 'makan dalam' but , ade aku kesah ?? haha hidup kena cool dan happy . so perli la banyak banyak i don't give a damn , i will smile and laugh as you guys happy .  *there's no more tears in mylife*

hah , start isnen sampai khamis ni exam berlangsung lagi . cepatla habes kan ?? boleh relexx lagi .lolx so wish me luck nak face subject killer .


notes : acc facebook…

friends is +++++ than lover !!!

even he tired train me on how to  face the world which not last longer ..
because everyone will not run away from satan to do sin .. he teach me to liberate my real feelings .. according to him : mens is expensive nowadays .. forget about the past , forget someone who has hurt you ,  start a new life and you will feel better . don't afraid infront new people , 
as i'm getting bigger , i will found a new love . and  he just said that mens is different than women in love  a women will do anything to attract mens but a mens will just keep silent and pretend that they never like anyone .. so i asked : is that true ?? how much can i believe in mens ? 


so my last answer for him was : :
"i will not trust any mens but always be their friends and i will survive this world without thinking who is my future partner"

> the lessons is FRIENDS is more to love than your own bf/gf . 
so i just wanna say
ILOVEALLMYFRIENDSWHOEVERYOUAREBECAUSEONLYYOUCANMAKEMESMILE





well i know i will be with my B . . .…

kan dah tak berebut xD

Image
Aisya's Profile · Aisya's Wall Aisya Khasni Is watching boys over flower ♥36 minutes ago · Unlike · You like this.

*05

Image
selamat tengah hari dan salam satu Malaysia . kepada warga Adam , pergilah sembahyang Jumaat sebelum dikeraskan hati anda  aku perempuan dan tak wajib sembahyang Jumaat _examminggunidahtamattungguminggudepanlak_

so aku nak cerita pengalaman cuak dan mungkin takut tapi sebenarnye , tak delah sampai cuak macam Cik Shibum
[19/05/11]
exam chemistry dan juga +math chemistry ?? boleh lah , tak delah sampai terjuling mata macam Cik Aisya Fendi

hehe
sebelum +math start , ade la kes gaduh gaduh alah , bukan gaduh ringan tapi BERAT !! sampai baling kerusi dan fire extinguisher . aku risau kalau benda tu meletup . 







tapi , tapi , tapi , tapi yang paling merisaukan bila A nak baling kerusi kat B , kebetulan aku pulak terperangkap dengan meja dan kerusi yang dah berterabur dan B ni berdiri depan aku dalm hati dup dap dup dap kalau B mengelak  sah sah aku pengsan atau pun kepala aku benjol !!
masa tu Allah saje yang tahu betapa cuaknye aku  dan bersyukur sangat aku dapat keluar dari kelas .,
one thing lagi yang aku tak…

*04

in a sea of people , there is only you
i just know how to learn ABC 123
the most you hated is please M E ??!
the most that i <3 is M I . . . . 
i raised my hand when you asked "the one that i really don't wanna lose is ....." then you smiled as the world is belong to us


*i love to see my minho oppa smile , i love when jan keun suk angry  coz all these makes me remind to M I


notes : will i learn how to appreciate someone kindness ?

LMH and JKS saya !!!

Image
is not a 'blue' sign . . i just love my minho . .  saranghae oppa . . 






JKS . . . . man , , i love you forever



notes : sekarang jangan nak marah dan jeles bila 2 jejaka tampan ni menguasai hati aku .

ape pun tetap JAB . . kan kan kan 



lalalala

ha , aku dah tukar lagu
sebab dah ketagih dgn S I T U A S I plak .
hahaha

bunkface4minuteanuar zainyellow cardJan Keun Suk




nanti aku tukar dan akan tukar


lastly , , saya tetap rindukan JAB <3<3<3



SITUASI di Hari Guru 2011

Image
Selamat Hari Guru 
Kami ucapkan kepada semua Guru 
setahun hanya sekali
merayakan hari yang mulia ini .

hah nyanyi style lagu raya . 
hahha

S I T U A S I yang sangatla best even even even . . .   2 orang jer atas stage ???! janji oklah . . sedangkan c.Fadil pun sanggup patah balik ke dewan to see our live performance  hahhaa , malu masa nak naik tangga stage . bila dah pegang mike , malu semua hilang ntah kemana . hahaha . 
well , my twins unsatisfied with them . biarlah mimin , we do it ourself , relex suda . .  kan dah ade orang puji awak .  aku berganding dgn  Amira Rosdi      ,   Muiz Yamaguci     dan siapa ntah .

i'm proud to be students  and proud to replace bunkface one day . hahaha



persembahan orang lain pun quite interesting paling aku suke is indian band  cayalah . . .  goyang , goyang . . . 


hahahaha