jum jum merentas desa sampai putus kaki

nampak tajuk title blog hari ini ? tapi putus kaki tu taklah , tipu lebih . .
well , semalam tidur lambat fasal update blog sambil main game .
bangun pun lambat . terasa malas nak pergi merentas desa .
tapi semangat jugak sebab tahun terakhir nak merentas desa kat sekolah kan . mulenyerr ber-geng . akhirnya aku solo . sorry guys , tak larat nak tunggu korang , syisyot blah dulu yewp
 . . . . .


dan yang paling tak sangka was aku dapat tengok sendiri japanese man yang asalnyer bekas SMKIM2 .
japanese man ? hampeh arr , pandai bagi salam . and sorry i can't understand Malays because i'm Japanese people . wak luuuu !!! boooo sama diaaa . . huh betapa serabotnyerr la kepala aku dgn dia ni . mals arr nak ungkit balik kesah tahun lepas tu kan . dah lepas . . cuma , cuma , cuma memang nak je aku datang kat dia dan senyum dan. . . . .  terus *pangggg* lempang dia terus .  hahahaha . who is this guy . . Amirul Asyraf



mula . .








dan akhirnyerr . .



> fatin curik-curik ambil gambar . bajet aku capek . hahaha . nampak lubang hidung aku besar !!<










p/s : bukan niat aku nak cari fasal dgn mamat tu . tapi , hati sakit . . . memang kena lah kan .
p/s : Neptune nbo E M P A T !! so , aku tak kesah pun kan .
p/s : ma !! kaki terasa nak putus . ni yang rase nak tarik diri 100m . . masuk lempar cakera jelahh kan . .






p/s : tomorrow mau pergi jalang-jalang . hahahaha . byebye


xD

No comments:

Post a Comment